Δημοσκόπηση «βόμβα»: Ποιος ο νέος Πρωθυπουργός; Ανατροπές μετά από φωτιά στο Μάτι

Ποια η νέα δημοσκόπηση μετά από φωτιά στο Μάτι;

Σύμφωνα με πληροφορίες που κόβουν την ανάσα οι νεκροί της φωτιάς στο Μάτι θα αγγίξουν τους 180.

Στο μεταξύ, σε απόλυτη σήψη βρίσκεται το ανθρώπινο δυναμικό, οι ψηφοφόροι αλλά και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση. Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, κυβέρνηση δυτικού κράτους επιδεικνύει τέτοιο πρωτοφανή αμοραλισμό.

Τα Ειδικά Δικαστήρια που θα στηθούν και για την πύρινη κόλαση στο Μάτι θα καταδείξουν τις φονικές ευθύνες του υπουργού προστασίας του πολίτη Νίκου Τόσκα, της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, του διοικητή της Τροχαίας (που δεν γνώριζε καν τους δρόμους), του διοικητή της πυροσβεστικής, της διοίκησης της ΔΕΗ (με δική της ευθύνη ξεκίνησε η φωτιά) και των κατά τόπους δημάρχων.

Όλοι οι παραπάνω θα καταδικαστούν πολλές φορές ισόβια και θα πληρώσουν τεράστιες αποζημιώσεις στους πληγέντες και τους συγγενείς των νεκρών στο Μάτι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνονται από 8 έως 10%. Με πρόβλεψη νέο Πρωθυπουργο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο μεταξύ, την ολοκλήρωση των νεκροτομών στις 86 σορούς που μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Αθήνας ανακοίνωσε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης.

Όπως είπε ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έρευνα επί των 86 νεκρών που είχαν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών. Πλέον, η διαδικασία περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων.

Σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε αργότερα ο κ.Καρακούκης, η διαφορά στον αριθμό των θυμάτων που ανακοίνωσε ο ίδιος και σε εκείνον που δίνει επίσημα η Πυροσβεστική έγκειται στο γεγονός ότι σε μία σορό, οι ιατροδικαστές εντόπισαν υπολείμματα βιολογικού υλικού (π.χ. τμήματα οστών) και από άλλους ανθρώπους.

Αυτό δεν θα μπορούσε να το διαπιστώσει η Πυροσβεστική, παρά μονάχα ιατροδικαστής. Η ανατριχιαστική, αλλά ουσιαστική, αυτή διαπίστωση, αναδεικνύει περίτρανα την κόλαση που προκάλεσε η φωτιά στο Μάτι, αφού άνθρωποι αποτεφρώθηκαν εντελώς.

πηγή: fimes.gr