Δημήτρης Σταρόβας: Στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό – Η μεγάλη απογοήτευση

Μία κόντρα έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες μεταξύ του Δημήτρη Σταρόβα και της πρώην συζύγου του και μητέρα της κόρης του, Εβελίνας, γεγονός που τους οδήγησε στα δικαστήρια. Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019 αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» αυτήκοος μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του, στάση που φαίνεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την μοναχοκόρη του, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία. Άλλωστε, ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειρά ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη… Πατήσια – Κολιάτσου!

Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό. Πρωταρχικό και μέλημα του Δημήτρη Σταρόβα είναι φυσικά να προστατέψει με κάθε τρόπο τη σχέση του με την 16χρονη κόρη του.

Πηγή: tlife.gr