Δημήτρης Σκουλός: Η γυναίκα του, η κόρη του, η φωτογραφία και το GNTM

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός παραχωρώντας μια συνέντευξη για όλους και για όλα.

Ο γνωστός φωτογράφος υποστήριξε πως «είναι πολύ εύκολο να εκτίθεσαι, όμως είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς μετά. Δηλαδή θα πρέπει να καταλάβεις ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελειώσει και θα πρέπει να είσαι ταπεινός όπως ξεκίνησες. Δεν θα πρέπει να ψωνιστείς».

Όσο για το αν ο ίδιος το πρόσεξε αυτό από την αρχή, ο κριτής του GNTM, έδωσε τα… εύσημα στη γυναίκα του: «Καταρχάς έχω την Τζέλα, τη σύζυγό μου. Δεύτερον, δεν νιώθω ότι κάνω κάτι παραπάνω. Τη δουλειά μου κάνω. Φωτογράφος είμαι, αυτό θα παραμείνω. Και εκεί τη δουλειά μου σαν φωτογράφος την κάνω, δεν κάνω κάτι άλλο».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σκουλός, αναφέρθηκε στην κόρη του και στην τεράστια αδυναμία που της έχει. «Ποιος μπαμπάς δεν έχει αδυναμία στην κόρη του; Φυσιολογικό το θεωρώ εγώ. Έχω, είμαι μπαμπάκας», είπε.

«Με ενόχλησε κάτι που έγινε τους τελευταίους δύο μήνες, που με ρώτησαν κάποιοι άνθρωποι -δεν θα τους χαρακτηρίσω- κάτι για το παιχνίδι και κάτι σε σχέση με τα κορίτσια και για το οποίο πήγα να τσακωθώ και τις δύο φορές. Αλλά δεν θα παω τι είναι αυτό, γιατί θα δώσω τροφή να μου τα λένε όλοι στον δρόμο», ανέφερε ο κριτής του GNTM.

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός:

 


Πηγή: protothema.gr