Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ένιωσα τον εαυτό μου να είναι ένα ζόμπι το οποίο ζει για αυτό το πράγμα»
Www.true.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ένιωσα τον εαυτό μου να είναι ένα ζόμπι το οποίο ζει για αυτό το πράγμα»

To 2010 κάθισε στην καρέκλα του κριτή στο MasterChef και όλοι μιλούσαν για εκείνον. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το διαγωνισμό μαγειρικής και είναι ένας από τους μάγειρες που κατάφεραν να δουν την καριέρα τους να εκτοξεύεται μέσα στα τηλεοπτικά πλατό, αφού πλέον αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους σεφ.

Το όνειρό του ήταν να γίνει οικονομολόγος, ωστόσο όταν του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί για μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Αμερικής, κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά δεν ήταν για εκείνον μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Σπουδάζει μαγειρική σε μία από τις καλύτερες σχολές και ξεκινάει να δέχεται προτάσεις από τα πιο γνωστά εστιατόρια για συνεργασία. Εκείνος όμως βιώνει την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του όπως εξομολογείται στο Μαζί σου…

«Υπήρξε ένα διάστημα που είναι σε σύννεφο. Ένα διάστημα αρκετά μεγάλο, γύρω στα 10 χρόνια στο οποίο ξέδωσα. Τα έδωσα όλα. Γενικώς από μικρός ήμουν ανήσυχο πνεύμα, ήθελα να δοκιμάζω πράγματα. Οι εποχές εκείνες στην Αμερική, ήταν εποχές που υπήρχαν πάρα πολλά vαρκωτικά, αλκοόλ, πάρτυ. Υπήρχε πάρα πολύ ελευθερία. Ήμουν μόνος μου. Δεν είχα κανέναν να μου λέει τι να κάνω και τι να μην κάνω. Ήξερα ότι ζούσα μόνος μου. Δεν είχα δεσμεύσεις από οικογένεια, από παιδιά, οπότε αποφάσισα, ας το δοκιμάσω, λέει ο Δημήτρης Σκαμούτσος που αποφάσισε κάποια στιγμή να δώσει τέλος σε όλο αυτό:

«Όταν κατάλαβα ότι δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου. Όταν κατάλαβα ότι ξύπναγα το πρωί και για να σκεφτώ έπρεπε να πιώ ή να κάνω χρήση vαρκωτικών. Όταν έφτανε μεσημέρι και ήξερα ότι για να συνεχίσω έπρεπε να πιω ή να κάνω χρήση vαρκωτικών. Όταν ανυπομονούσα να τελειώσω τις δουλειές μου για να γυρίσω σπίτι και να πιω ή να κάνω χρήση vαρκωτικών. Όταν τα πάντα όλα στη ζωή μου συνδεόντουσαν γύρω από αυτό. Όταν έχανα φίλους. Όταν έχασα τη σχέση με την οικογένεια μου. Όταν δεν μου μιλούσαν οι συγγενείς μου εκεί. Όταν ένιωσα τον εαυτό μου να είναι ένα ζόμπι το οποίο ζει για αυτό το πράγμα. Για το πως θα ξυπνήσουμε αν κοιμηθούμε, γιατί μπορεί και να μην κοιμηθούμε, για να πιούμε, για να βρούμε την επόμενη παρτίδα vαρκωτικών για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Είναι τραγικό. Κι επίσης όταν σιχάθηκα τον εαυτό μου πραγματικά. Κοίταξα μια μέρα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι εσύ δεν είσαι αυτός.»


Η γέννηση του γιου του τον κάνει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία του στα τηλεοπτικά πλατό.

 


 

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr