Δημήτρης Λιγνάδης: Απολύτως αθώος δηλώνει. Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπησή του
Www.true.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: Απολύτως αθώος δηλώνει. Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπησή του

Την Τετάρτη η απολογία του ηθοποιού.

Την υπεράσπιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (22.02) ο κ. Κούγιας μετέβη στη ΓΑΔΑ, μαζί με τον δικηγόρο του κ. Λιγνάδη κ. Νίκο Γεωργουλέα, όπου επισκέφθηκε τον γνωστό ηθοποιό.

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Κούγιας, αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του κ. Λιγνάδη και τις επόμενες ώρες θα έχει στα χέρια του τη δικογραφία.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12:00. Εναντίον του υπάρχουν κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, ενώ το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κάνει λόγο για μεθοδική και συστηματική προσέγγιση θυμάτων σε ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία.


Απολύτως αθώος δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε την εκπροσώπηση του σήμερα το απόγευμα από κοινού με τον Νικόλαο Γεωργουλέα.

Όπως δήλωσε ο κ. Κούγιας δεν έχει μελετήσει ακόμα τη δικογραφία. Όπως είπε θα την μελετήσει απόψε το βράδυ.

Ήμουν μαθητής του πατέρα Λιγνάδη, είπε και πρόσθεσε ότι είδε έναν δυστυχισμένο, συγκλονισμένο, ταπεινό άνθρωπο. «Δεν μίλαγε για τον εαυτό του, η μεγαλύτερη του στενοχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν και όχι αυτά για τα οποία τον καταγγέλλουν.

«Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του δεν θα τον υπερασπιστώ», είπε ο κ. Κούγιας.


Αυτός για τον οποίο δεν υπάρχει ποινικό ενδιαφέρον, ένας εκ των καταγγελλόντων ήταν, τον έπαιρνε μόνος του πριν 20 χρόνια τον Λιγνάδη να πάει σπίτι του (ο Λιγνάδης το αρνείται και αυτό)

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια η γυναίκα μάρτυρας – κλειδί που κατέθεσε χαρακτηρίζεται αναξιόπιστη από τον κ. Λιγνάδη.

Χωρίς να θέλω να θίξω τον κ. Γεωργούλια (σ.σ.δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη), εάν εγώ ήμουν δικηγόρους το ένταλμα συλλήψεως θα το προσέβαλα.

«Αν η Ελλάδα καταντήσει να γίνει υποχείριο ταπεινών πολιτικών αντιπαραθέσεων, κινδυνεύουμε όλοι μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας προσθέτοντας ότι «θα ζητήσει υποχρεωτικά η ανακρίτρια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη».
Η Ελλάδα θα καταδικαστεί σε μεγάλο πρόστιμο αν προσφύγει ο Λιγνάδης στο ΕΔΑΔ, μόνο και μόνο για τον τρόπο που μίλησε η Μενδώνη για αυτόν, επεσήμανε ο κ. Κούγιας
«Πρέπει να δικαστεί δίκαια, δεν έχει καταδικαστεί για τίποτα, δεν έχει πατήσει στο αστυνομικό τμήμα», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr