Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτό είναι το κελί που κρατείται. Οι πρώτοι διάλογοι
Www.true.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτό είναι το κελί που κρατείται. Οι πρώτοι διάλογοι

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης μεταφέρθηκε χθες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στο μέρος που θα κρατηθεί. Αφού υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό, ο ίδιος μπήκε σε ένα κελί μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες επτά ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι φυλακές της Τρίπολης δεν είναι υψίστης ασφαλείας όπως του Κορυδαλλού και φιλοξενούν είτε υπόδικους είτε κατάδικους με βαριά κακουργήματα για σεξουαλικά εγκλήματα.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης στον διευθυντή των φυλακών, φαίνεται να ανέφερε: “Περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχως βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση. Αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξεταστώ από ψυχολόγο. Αν στο μέλλον το νιώσω θα σας το ζητήσω”.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ζήτησε από τον διοικητή των φυλακών, μετά την καραντίνα να πάει σε κελί μόνος του, αφού όπως είπε δεν νιώθει κάποιον φόβο και νιώθει ασφαλής μέσα στη φυλακή.

Τι καταγγέλλει ο Αιγύπτιος
Ο Δημήτρης Λιγνάδης προαυλίστηκε με τους άλλους κρατούμενους που είναι μαζί στο κελί για τις επόμενες επτά ημέρες όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ.


Το δικαστικό συμβούλιο που απέρριψε την ένσταση ακυρότητας προδικασίας από την πλευρά Λιγνάδη , τονίζει πως είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Την ίδια ώρα ο 23χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, που κατήγγειλε το Λιγνάδη για βιασμό λίγο πριν ενηλικιωθεί, υποστήριξε ότι δεχόταν απειλές.

«Φοβόμουν τον Λιγνάδη μήπως μου προκαλέσει κακό και γιατί με είχε ήδη απειλήσει ότι εάν “ανέβει” στο διαδίκτυο κάποια κοινή μας φωτογραφία, θα μου πετάξει οξύ στο πρόσωπο, μια πρώην του.» ανέφερε.

«Ποτέ δεν είχα συνευρεθεί με ανήλικα άτομα επουδενί λόγο.» αναφέρει στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr