Δημήτρης Κοργιαλάς: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δεν παντρεύεται με την Φωτεινή Ψυχίδου!
Www.true.gr

Δημήτρης Κοργιαλάς: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δεν παντρεύεται με την Φωτεινή Ψυχίδου!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και… εναλλακτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η γνωστή δημοσιογράφος έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον μικρό Θανάση, ο οποίος σήμερα είναι δύο ετών και τους έχει κλέψει την καρδιά! Ωστόσο, οι δυο τους δεν σκέφτονται μέχρι στιγμής να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day στον Alpha και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύονται, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει και για τις σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του, Ευρυδίκη.

«Δεν θα παντρευτούμε γιατί η Φωτεινή θα ξεκινήσει να έρθει στην εκκλησία και θα πάει για μπάνιο στην παραλία! Και θα περιμένω σαν τον βλάκα έξω από την εκκλησία…» αποκάλυψε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά για την πρώην σύζυγό του: «Με την Ευρυδίκη δεν μιλάμε, αλλά έμαθα ότι παντρεύεται. Καλούς απογόνους της εύχομαι!»

Δες το βίντεο:


«Ο Δημήτρης θέλει να παντρευτούμε. Από την άλλη, εγώ πλέον δεν θέλω να παντρευτώ, επειδή θεωρώ πως με το γάμο θα παγιώσουμε τη σχέση μας και θα δέσουμε το γάιδαρό μας. Η ανασφάλεια που έχουμε, τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης, λειτουργεί σαν αφροδισιακό στη σχέση μας» είχε δηλώσει πάντως η Φωτεινή Ψυχίδου σε συνέντευξή της στο People πριν περίπου δύο χρόνια.

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr