«Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν επέστρεψε ακόμα από την Μαδαγασκάρη. Πήρε το κινητό της, είδε τα πάντα και…»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη την περασμένη Κυριακή αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads, καθώς, όπως ανέφερε, δεν ήθελε να είναι άλλο μακριά από τον σύντροφό της.

Το μοντέλο ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη κάποια ανάρτηση στο Instagram, ενώ η μόνη φορά που την είδαμε, ήταν όταν έκανε δηλώσεις στο Πρωινό, κάτι που ωστόσο έγινε, πριν πάρει το κινητό της στα χέρια της και επικοινωνήσει με τα δικά της πρόσωπα.Όπως αποκάλυψε ωστόσο την Πέμπτη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε το κινητό της, διάβασε τα όσα λέγονται και γράφονται και επέλεξε να παραμείνει στη Μαδαγασκάρη. Όσο για το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα; Η επιστροφή της είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο.

«Δεν επέστρεψε ακόμα από την Μαδαγασκάρη. Είναι εκεί ακόμη. Θα σας πω τι κάνει εκεί. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι περίεργο. Πήρε το κινητό της. Είδε τα πάντα, τι λέγεται, τι γράφεται… Και επέλεξε συνειδητά να μείνει. Το Σάββατο έρχεται», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

https://fthisimage.azureedge.net/userfiles/53d530f2-0174-419f-a031-a61800ccc664/c6d4946b-ae86-467d-ba09-a61d00e11401/dimitra_6.mp4
πηγή: fthis.gr