Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε και εσείς, θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του αρνείται την κατηγορία.

Σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης, ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος
Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος EUROKINISSI
«Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια».

Υποστήριξε δε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών, λέγοντας: «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Πηγη sport24.gr