Τι αναφέρει ο δικηγόρος του 23χρονου Αλβανού για την απολογία στην ανακρίτρια αλλά και στο γιατί ανέλαβε ο ίδιος την υπεράσπισή του

«Θα ήθελα να πω ότι ο εντολέας μου, όπως ήταν αναμενόμενο, κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως και της ανακρίτριας προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος αρνείται τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Βρισκόταν στο συμβάν, αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στη συμπλοκή που επακολούθησε», είπε έξω από τα Δικαστήρια ο Θεόδωρος Σιμόπουλος, ο συνήγορος του 23χρονου.

«Ο ίδιος με την λεπτομερέστατη απολογία του θέλησε να βοηθήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στην πλήρη εξιχνίαση της υποθέσεως και στον καταλογισμό της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα από τους εμπλεκόμενους», συμπλήρωσε. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 23χρονος ισχυρίζεται ότι κατέβηκε λίγο από το αυτοκίνητο, χωρίς όμως να πλησιάσει στο σημείο της επίθεσης.

Μάλιστα, μιλώντας στο LIVE NEWS ο Θ. Σιμόπουλος θέλησε να κάνει και ένα προσωπικό σχόλιο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τους λόγους για τους οποίους ανέλαβε την νομική υπεράσπιση του 23χρονου, λέγοντας πως γνωρίζει την οικογένεια εδώ και 10 χρόνια και πως επικοινώνησε μαζί του προσωπικά η μητέρα του κατηγορουμένου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο κ. Σιμόπουλος.