Διεθνής διασυρμός για Αντωνιάδου: H Telegraph ξεκαθαρίζει ότι δεν εργάστηκε ποτέ στη NASA
Www.true.gr

Διεθνής διασυρμός για Αντωνιάδου: H Telegraph ξεκαθαρίζει ότι δεν εργάστηκε ποτέ στη NASA

Θέμα μέχρι και στην βρετανική εφημερίδα The Telegraph έγινε η υπόθεση της Ελένης Αντωνιάδου, η οποία έλεγε πως εργάζεται στην NASA, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να ισχύει.

Η Telegraph σε δημοσίευμά της ξεκαθαρίζει μέσω εκπροσώπου της NASA πως η Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ στην αμερικάνικη διαστημική υπηρεσία.

«Εκπρόσωπος της NASA δήλωσε πως η κυρία Αντωνιάδου δεν ήταν εργαζόμενη της υπηρεσίας, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να είχε εργαστεί ως υπεργολάβος σε πρότζεκτ της NASA», αναφέρει το δημοσίευμα στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.


Με τίτλο «Η πρώτη Ελληνίδα Barbie κατηγορείται ότι ισχυρίζεται πως δούλεψε στη NASA» η Telegraph εξιστορεί όλη την υπόθεση που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στα social media.

Η Telegraph ξεκινά το δημοσίευμα παρουσιάζοντας την ανάρτηση του Κώστα Μπουγιούκου, βοηθού- καθηγητή σε πανεπιστήμιο του Παρισιού, ο οποίος «ακύρωσε» την Αντωνιάδου εξηγώντας τους λόγους που«Δεν πληρεί καν τα κριτήρια να αποκαλείται επιστήμονας για τους περισσότερους».


Η Telegraph δεν μπόρεσε επίσης να μην σχολιάσει την κατακραυγή στα social media μετά τις αποκαλύψεις περί τεχνητής τραχείας και NASA καθώς και για τις δεκάδες αναφορές των ΜΜΕ στην επιστήμονα πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Μεταξύ άλλων η Ελένη Αντωνιάδου αναφέρεται ως βραβευμένη από διάφορα ιδρύματα και οργανισμούς, ακόμα και με ανύπαρκτα βραβεία, όπως το «NASA-ESA Outstanding Researcher Award» το 2012. Το Forbes πάντως την έχει κατατάξει μεταξύ των 30 πιο σημαντικών προσωπικοτήτων στον τομέα της Υγείας το 2013.

πηγη: thestival.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr