Οι δίδυμες αδερφές που ξόδεψαν 250.000 δολάρια σε πλαστικές, το μετάνιωσαν και γυρίζουν στο φυσικό

Οι δυο αδερφές, οι οποίες μοιράζονται τον ίδιο σύντροφο, δηλώνουν ότι δέχονται έντονο bullying για την εμφάνισή τους

Οι δίδυμες αδερφές Anna και Lucy DeCinque έχουν γίνει γνωστές για την μανία τους να δείχνουν όσο γίνεται πιο πανομοιότυπες και προκειμένου να το καταφέρουν ξόδεψαν περισσότερα από 250.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις.

Μόνο που τώρα οι διάσημες αδερφές, που έχουν κάνει από επεμβάσεις στα χείλη και αύξηση στήθους μέχρι facial tattoo και extensions στα μαλλιά, βγήκαν και δήλωσαν πως θέλουν να επιστρέψουν στην παλιά, φυσική τους εικόνα, επειδή δέχονται ανελέητο τρολάρισμα στα social media για την εμφάνισή τους.

Οι 33χρονες από το Περθ, που μοιράζονται ως και τον ίδιο σύντροφο και έχουν δηλώσει ανοιχτά πως επιθυμούν να μείνουν την ίδια στιγμή έγκυες, παραδέχθηκαν ότι έχουν μετανιώσει που έκαναν τόσες πλαστικές και ξεκίνησαν να λανσάρουν ένα νέο, πιο φυσικό look.

«Ειλικρινά δεν ξέρουμε γιατί κάναμε όλα αυτά τα πράγματα στον εαυτό μας. Μετανιώνουμε για πολλά και αν μπορούσαμε να πάμε πίσω το χρόνο, θα τα κάναμε όλα πολύ διαφορετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Anna.

Οι δυο αδερφές, οι οποίες έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν 15 αισθητικές επεμβάσεις σε μόλις 2 εβδομάδες, αποφάσισαν να αφαιρέσουν το τατουάζ φρυδιών και χειλιών, καθώς και τα επιθέματα, μόλις συνειδητοποίησαν πως το …παράκαναν, αφού, όπως αναφέρουν, τους κάνουν έντονο bullying για την «πλαστική» εικόνα τους.

https://www.instagram.com/p/BphCPC0hEzy/?utm_source=ig_embed

«Όσο πιο διάσημες γινόμασταν, τόσο αυξάνονταν οι haters, που μας αποκαλούν από “πλαστικές κούκλες Barbie” μέχρι “χείλη ψαριού”», τόνισαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους, αποκαλύπτοντας ότι αρχικά ήθελαν το «μεγαλύτερο» στα πάντα, μέχρι και στα χείλη.

«Προσπαθήσαμε απλώς να ακολουθήσουμε την τάση με τα μεγάλα χείλη αλλά το παρακάναμε και κατέληξαν εντελώς δυσανάλογα», εξηγούν, προσθέτοντας πως πλέον έχουν ορκιστεί να μην ξανακάνουν ποτέ πια επεμβάσεις στο πρόσωπό τους.

Οι Anna και Lucy DeCinque έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ταμπλόιντ με τις δηλώσεις τους. Πέρυσι είχαν αποκαλύψει ότι επιχειρούσαν για τουλάχιστον ένα χρόνο να μείνουν ταυτόχρονα έγκυες, με τη βοήθεια του συντρόφου τους, τον οποίο μοιράζονται.

https://www.instagram.com/p/BfYE1tphuQl/?utm_source=ig_embed

Τα σχέδιά τους για παράλληλη εγκυμοσύνη είχαν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, ωστόσο οι δυο αδερφές υπερασπίζονται έντονα την επιλογή τους να έχουν αμφότερες σχέση τα τελευταία 8 χρόνια με τον ηλεκτρολόγο-μηχανικό Ben Byrne.

«Θέλουμε να βιώσουμε την εγκυμοσύνη μαζί. Θέλουμε τα σώματά μας να δείχνουν ίδια επειδή είμαστε πολύ κοντά, πάντα θέλουμε να είμαστε μαζί και να κάνουμε τα ίδια. Γι’ αυτό μοιραζόμαστε και τον ίδιο σύντροφο. Πολλοί άνθρωποι μας κατακρίνουν αλλά στην τελική είναι τα σώματά μας και η δική μας ζωή. Πρέπει να σεβαστούν τις επιλογές μας. Θέλουμε να κάνουμε παιδιά και να παντρευτούμε τον ίδιο άντρα κι έτσι να ζήσουμε τη ζωή μας. Είμαστε τόσο χαρούμενες που βρήκαμε κάποιον που απλώς μας σέβεται και μας αγαπάει γι’ αυτό που είμαστε», είχαν δηλώσει τότε οι δύο δίδυμες αδερφές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr