Δίδυμα Μοντέλα Γδύθηκαν και Ζήτησαν να τις Βάψουν. Δείτε Τις Αντιδράσεις των Ανδρών, Όταν τις Βλέπουν στον Δρόμο

Ένα σετ από δίδυμα περπάτησαν στο Χόλιγουντ και ενώ αυτό δεν φαίνεται κάτι σπουδαίο, η μία από τις δύο δεν φορούσε τίποτα πέρα από εσώρουχο, ταινίες στις θηλές και body paint, ως κομμάτι ενός πειράματος για να δουν αν ο κόσμος θα καταλάβαινε την διαφορά.

Η Body painter Jen Seidel, 49, από την Baltimore του Maryland και η κόρη της Kennedy Walsh, 18, συνεργάστηκαν με δύο δίδυμες, τις Hannah και Leah Stacey, 25, για να δουν αν ο κόσμος θα μπορούσε να καταλάβει ποια από τις δύο δεν ήταν ντυμένη.

Η Jen κατέγραψε τις αντιδράσεις σε ένα βίντεο 8 λεπτών που ανέβασαν στο κανάλι τους στο YouTube και ενώ μερικοί κατάφεραν να καταλάβουν την διαφορά, άλλοι μπερδεύτηκαν πάρα πολύ όταν τους αποκάλυψαν ποια από τις δύο δεν φορούσε ρούχα.

Από όταν ανέβηκε το βίντεο στις 10 Ιουνίου, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 38,000 προβολές και σχόλια από θαυμαστές των ταλαντούχων body painter.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jen συνεργάστηκε με κάποιον για να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα με body paint.

Τον Φεβρουάριο, είχε συνεργαστεί με το μοντέλο Joy Jewell και της είχε ζωγραφίσει τα ρούχα της ενώ θα έβγαινε πρώτο ραντεβού με έναν τύπο που είχε γνωρίσει στο Tinder, προκειμένου να δει πώς θα αντιδράσει.

Και τον περασμένη μήνα, η Jen και η κόρη της αποφάσισαν να ζωγραφίσουν μία γυναίκα, την Brianna Anthony, για να δουν αν θα μπορούσε να πείσει ανυποψίαστους ανθρώπους πως φοράει κανονικά ρούχα.

Πηγή