Η Διαταγή του Παλατιού Για τη Μέγκαν! Γιατί την Έβαλαν να Καθίσει Πίσω- Πίσω στα γενέθλια της Βασίλισσας;

Το περασμένο Σάββατο ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο της Αγγλίας, αφού στο πλαίσιο της εκδήλωσης Trooping the Colour, γιορτάστηκαν και τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα στην εκδήλωση αυτή η Meghan Markle έκανε το ντεμπούτο της στο μπαλκόνι του Buckingham, όντας πια παντρεμένη με τον πρίγκιπα Harry.

Και μπορεί ο πρίγκιπας George να έκλεψε και πάλι την παράσταση –το συνηθίζει άλλωστε- πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο η Meghan Markle στεκόταν τόσο πίσω στο μπαλκόνι και όχι μπροστά-μπροστά παρέα με την Kate Middleton.

«Δεν ήταν τόσο μπροστά, όπως θα περίμεναν κάποιοι, αλλά υπάρχει μια διαταγή και μία σειρά», δήλωσε ο Joe Little, διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού Majesty. «Δεν υπήρχε συγκεκριμένη θέση για τον κάθε έναν, αλλά ο William είναι ο μεγαλύτερος, και σαν μεγαλύτερος έπρεπε να βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του Kate μπροστά. Η Meghan βρισκόταν σε μία καλή θέση. Ούτε μπροστά, ούτε αριστερά ή δεξιά κατά μήκος του μπαλκονιού. Στεκόταν στο κέντρο», ανέφερε και πάλι ο Joe.

πηγή: queen.gr