Η Μυρωδιά Φρέσκου Αίματος ήταν Διάσπαρτη στο Σπίτι. Όταν οι Αστυνομικοί Άνοιξαν το Ψυγείο, τους Κόπηκε το Αίμα.
Www.true.gr

Η Μυρωδιά Φρέσκου Αίματος ήταν Διάσπαρτη στο Σπίτι. Όταν οι Αστυνομικοί Άνοιξαν το Ψυγείο, τους Κόπηκε το Αίμα.

Φρικιαστικές λεπτομέρειες έχουν αποκαλυφτεί για το πώς σκότωσε μία 21χρονη φοιτήτρια από την Ρωσία τον φίλο της κατά την διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού πριν διαμελίσει το σώμα του. 

Η Anastasia Onegina σκότωσε τον εραστή της, Dmitry Sinkevich, 24, έναν πρώην αστυνομικό στο διαμέρισμά της πριν τον κόψει σε κομμάτια με ένα κουζινομάχαιρο.

Τον αποκεφάλισε, του έκοψε τα γεννητικά, τα άκρα και τα σπλάχνα. Κάποια από τα κομμάτια τα πέταξε στον κάδο, άλλα τα έβαλε στην κατάψυξη και άλλα τα κρέμασε στο σπίτι της σαν να ήταν σε κρεοπωλείο.Η Onegina αρχικά αρνήθηκε πως σκότωσε τον Sinkevich, λέγοντας στην αστυνομία πως τον είχε βρει νεκρό πριν τον διαμελίσει – επειδή φοβήθηκε πως θα την κατηγορούσαν με δολοφονία – αλλά τελικά ομολόγησε τις πράξεις της.

Ο Sinkevich πέθανε από ασφυξία ενώ έπαιζαν ένα ερωτικό παιχνίδι.

Ο άντρας της Onegina είχε πεθάνει παλιότερα κάτω από παράξενες συνθήκες, λίγο μετά τον γάμο τους. Μετά τον θάνατό του, καταδικάστηκε να μπει σε ψυχιατρείο για ενάμιση χρόνο αλλά μετά αφέθηκε ελεύθερη.Το δικαστήριο τώρα διέταξε να περάσει ψυχιατρικές εξετάσεις όσο συνεχίζεται η έρευνα για την δολοφονία.

Οι γείτονες είπαν πως οι δυο τους ήταν θαυμαστές του BDSM και του μυστικισμού. Έκαναν κάθε εβδομάδα όργια και οι γείτονες παραπονιόντουσαν για τον θόρυβο.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr