Διάσημος Ψυχολόγος αποκαλύπτει 10 Έξυπνους Τρόπους για να γίνεις Αστέρι στο Φλερτ. Εγγυημένα Αποτελέσματα!

Όσοι έχουν μπει στον κόσμο των ραντεβού ξέρουν πως υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι. Το να προσεγγίσεις κάποιον που σου αρέσει μπορεί να είναι μεγάλη πρόκληση. Ωστόσο, αν σκεφτείτε το σαν μία φυσική στρατηγική προσέγγισης, όλα θα αλλάξουν. 

Παρακάτω, σας προτείνουμε 10 στρατηγικές φλερτ που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα:

1. Οπτική επαφή

Η οπτική επαφή μπορεί αποκαλύψει πως υπάρχει αμοιβαία έλξη. Μπορεί να κρατήσει 4-5 δευτερόλεπτα αλλά εκφράζει πολλά. Ενώ μιλάτε με έναν άνθρωπο, μπορείτε να δείτε αν ενδιαφέρεται από τις κόρες του, αφού διαστέλλονται όταν κοιτάμε κάποιον που μας αρέσει.

2. Φορέστε κόκκινα

Το έντονο χρώμα είναι καλός τρόπος να στείλετε ένα μήνυμα. Όταν φοράμε κόκκινα, φαινόμαστε να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και γοητεία.

3. Χιούμορ

Το χιούμορ είναι ένα από τα κλειδιά για να αποφασίσουμε αν μας αρέσει κάποιος. Δείχνει ότι είναι σκεπτόμενος και δημιουργικός. Μην σας φανεί παράξενο αν ένα ανέκδοτο σας βοηθήσει να κλείσετε πιο εύκολα ένα ραντεβού.

4. Κάντε τον δύσκολο


Έρευνες δείχνουν πως μας αρέσει ένα άτομο περισσότερο όταν δεν είμαστε σίγουροι πως του αρέσουμε. Βέβαια, αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό.

5. Γυναίκες: χαμόγελο

Είναι δείγμα φιλικότητας, υγείας και χιούμορ. Έρευνες δείχνουν πως ένας άντρας γοητεύεται από μία γυναίκα που είναι χαμογελαστή.

6. Άντρες: κάντε τον σκληρό

Άλλη έρευνα δείχνει πως οι γυναίκες βρίσκουν τους χαμογελαστούς άντρες λιγότερο ελκυστικούς, σε σύγκριση με τους περήφανους ή σοβαρούς άντρες.

7. Καθρέφτης 


Το 55% της επικοινωνίας γίνεται με την γλώσσα του σώματος. Όταν κάποιος καθρεφτίζει τις κινήσεις σας φαίνεται να του αρέσετε. Εάν το κάνετε εσείς αυτό, θα δουν ότι νοιάζεστε για τα συναισθήματά τους και είστε καλός στην επικοινωνία. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος να δεις εάν κάποιος ενδιαφέρεται για σας.

8. Ο τρόπος ομιλίας

Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που μιλάμε. Μία έρευνα έδειξε πως οι άντρες έλκονται περισσότερο στις γυναίκες που αλλάζουν τον τόνο της φωνής τους.

9. Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μία έρευνα έδειξε πως οι άνθρωποι που έχουν αυτοπεποίθηση παρόλο που δεν είναι και οι πιο εμφανίσιμοι ήταν πολύ πιο επιτυχημένοι στο φλερτ. Το να είσαι χαλαρός και χαμογελαστός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις καλή εντύπωση.

10. Επαφή

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό: απλά να τους ακουμπάτε! Η επαφή είναι πολύ σημαντική. Μία έρευνα έδειξε πως μία γυναίκα είναι πιο πιθανό να δεχτεί μία πρόσκληση για χορό εάν ένας άντρας την πιάσει από το χέρι για 1-2 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε αργότερα, αυτό κάνεις τους άντρες να φαίνεται πως έχουν αυτοπεποίθηση και κυριαρχία.

Credit: brightside.me