Διάσημος Έλληνας Εξομολογείται. «Ας Συνεχίσουν να Λένε ότι Είμαι Ομοφυλόφιλος, Βιαστής Γυναικών και... Όλα τα έχω ακούσει»
Www.true.gr

Διάσημος Έλληνας Εξομολογείται. «Ας Συνεχίσουν να Λένε ότι Είμαι Ομοφυλόφιλος, Βιαστής Γυναικών και… Όλα τα έχω ακούσει»

Κατάθεση ψυχής από διάσημο Έλληνα…

Τι δήλωσε ο διάσημος Έλληνας…

Στο Πρωινό και τη Σοφία Τουντούρη έδωσε συνέντευξη ο Πέτρος Τατσόπουλος που μίλησε μεταξύ άλλων για την Νατάσσα Μποφίλιου, αλλά και για τα όσα ακούει ο ίδιος.«Προφανώς υπάρχει κάποιο δικαστήριο που έχω καταδικαστεί ερήμην να απολογούμαι μέχρι να πεθάνω για το σχόλιό μου ότι πήγα με τη μισή Αθήνα. Δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους και με οτιδήποτε είναι θέμα δικής σου προσωπικής επιλογής.

Δεν είμαι ομοφυλόφιλος επειδή τυχαίνει, θα μπορούσε να τύχει να είμαι, εξίσου πιθανό θα ήταν. Απλώς δεν είμαι, τι να κάνω; Σώνει και καλά; Μπορούν να συνεχίσουν να λένε ότι είμαι ομοφυλόφιλος, βιαστής γυναικών, άθεος, μασόνος, Εβραίος, μουσουλμάνος… Όλα τα έχω ακούσει και όλα μαζί ταυτόχρονα», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος.Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος…

Πηγή: Zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr