Διάσημη Παρουσιάστρια έγινε ΞΕΦΤΙΛΑ μετά το αποτυχημένο Τατουάζ της που μεταφράστηκε ΛΑΘΟΣ
Www.true.gr

Διάσημη Παρουσιάστρια έγινε ΞΕΦΤΙΛΑ μετά το αποτυχημένο Τατουάζ της που μεταφράστηκε ΛΑΘΟΣ

Το τατουάζ μίας παρουσιάστριας από το Αζερμπαϊτζάν έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του διαδικτύου – αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελε.

Η Naz Mila, 26, αποκάλυψε ένα τεράστιο αλλά εντελώς λάθος μεταφρασμένο τατουάζ την Κυριακή στους 850,000 ακολούθους της στο Instagram.

Η επιγραφή που πιάνει όλη την μία πλευρά του σώματός της γράφει: «I can judge a single god with my wrongs and wrongs.» (Μπορώ να κρίνω έναν μόνο θεό με τα λάθη και τα λάθη μου.)

Οι θαυμαστές της θεώρησαν πως η 26χρονη Naz Mila πιθανώς χρησιμοποίησε κάποια ιστοσελίδα του διαδικτύου για να μεταφράσει τα λόγια για την επιγραφή της.Πιστεύεται πως ήθελε να γράψει την δημοφιλή φράση: «Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει για τα λάθη και τις αλήθειες μου. «

Η Mila έγινε γνωστή από ένα σόου γνωριμιών στο οποίο οι άντρες που έπαιρναν συμμετοχή έψαχναν για νύφη.

Η αμφιλεγόμενη σειρά σταμάτησε να προβάλλεται πέρυσι μετά από καταγγελίες πως οι συμμετέχοντες έπαιρναν χρήματα για να έχουν ερωτικές συνευρέσεις.

Η Mila συχνά ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες της στο Instagram. Στην φωτογραφία με το τατουάζ, φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα, όπως και ο τατουατζής της.

Όπως καταλαβαίνετε, η φωτογραφία της έχει τραβήξει τα πιο γελοία και ταπεινωτικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου.

Το τατουάζ το έκανε στο Ramazan Silver στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr