Διάσημη Ηθοποιός πήγε στη Γιατρό για να Κάνει Ανάπλαση Κόλπου. Απλά Δείτε ΠΩΣ Γίνεται...
Www.true.gr

Διάσημη Ηθοποιός πήγε στη Γιατρό για να Κάνει Ανάπλαση Κόλπου. Απλά Δείτε ΠΩΣ Γίνεται…

H Farrah Abraham μοιράστηκε την προσωπική στιγμή που έκανε θεραπεία κολπικής αναζωογόνησης σε ένα επεισόδιο του Teen Mom OG την Δευτέρα.

 Η 26χρονη ηθοποιός φαίνεται με ένα μικροσκοπικό σουτιέν και τα πόδια της σηκωμένα καθώς η τεχνικός πραγματοποίησε την διαδικασία 30 λεπτών. 

Η Farrah δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της όταν της είπε η τεχνικός πως δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης και πως μπορεί να το κάνει αμέσως μετά την διαδικασία.Η ηθοποιός πήρε επίσης την 8χρονη κόρη της, Sophia για ένα μάθημα αεροβικής yoga για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της μητέρας της, Debra. Η Debra είπε πως δεν άντεχε να βλέπει την κόρη της στην βιομηχανία του πορνό αλλά είπε πως θα είναι δίπλα της ότι και αν επιλέξει. 

Είπε: «Είμαι εδώ για να της πω πως την αγαπάω ανιδιοτελώς και πως δεν με νοιάζει ότι κάνει. Θα είμαι δίπλα της. Θα την βοηθάω και θέλω απλά να μην με μισεί άλλο πια.» Αυτό που θέλει η Debra είναι να είναι η κόρη της μαζί όταν θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, David.

«Θέλω να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αλλά η Farrah μου το ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να έρθει στον γάμο μου. Και ξέρω πως η Sophia θέλει να έρθει αλλά φοβάται μην την μαλώσει η μητέρα της.» 

 Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr