Διάσημη Ελληνίδα χειρουργήθηκε για καρκίνο μαστού και Σήμερα Επιτέλους χαμογελά ξανά
Www.true.gr

Διάσημη Ελληνίδα χειρουργήθηκε για καρκίνο μαστού και Σήμερα Επιτέλους χαμογελά ξανά

Την ώρα που επικρατούσε πανικός λόγω του μεγάλου σεισμού της Παρασκευής 19 Ιουλίου, η κορυφαία αθλήτρια έμπαινε στο χειρουργείο, δίνοντας τη δική της προσωπική μάχη.

Μία γυναίκα πρότυπο στον χώρο του αθλητισμού, άνθρωπος που όλη του τη ζωή και την αθλητική καριέρα εμπνέει και διδάσκει με τη στάση της. Η αθλήτρια διανύει μία δύσκολη περίοδο, αλλά ακόμα και τώρα το κάνει με χαμόγελο, πίστη και εμπιστοσύνη στα καλύτερα που έρχονται. Η μάχη της με τον καρκίνο του μαστού έφτασε στο χειρουργείο. Μάλιστα, η προγραμματισμένη επέμβαση της ήταν για την Παρασκευή 19 Ιουλίου, τη μέρα που σημειώθηκε ο σεισμός στην Αθήνα.

Η Μαρία Πολύζου, Πρωταθλήτρια και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο Δρόμο, η μοναδική γυναίκα που κατάφερε και επανέλαβε τον Φειδιππίδειο Άθλο, και που καμία γυναίκα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα δεν το είχε κάνει (έτρεξε την απόσταση Αθήνα- Σπάρτη- Αθήνα- Μαραθώνας 524 χλμ. ως φόρο τιμής στον Φειδιππίδη και στην επέτειο της Μάχης του Μαραθώνα, 2.500 χρόνια μετά), προπονήτρια της Marathon Team Greece by Maria Polyzou. Προπονήτρια των Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών- Ψυχικού στο Μαραθώνιο δρόμο, τρέχει άλλον ένα, έναν προσωπικό μαραθώνιο και όπως η ίδια λέει βγαίνει ξανά νικήτρια.Η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαραισμού στο Facebook, μίλησε για την περιπέτειά της με την υγεία της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα 24ωρα πριν από την επέμβαση, την ημέρα της επέμβασης, καθώς και την επόμενη μέρα. Η μαραθωνοδρόμος μοιράστηκε και την εικόνα της ομάδας γιατρών μέσα από το χειρουργείο.

Δείτε όσα ανάρτησε:Πηγη thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr