13 Διάσημες Γυναίκες που έχουν Σχέση με πολύ Μεγαλύτερους Άντρες. Με την Διαφορά Ηλικίας της 5ης θα Σοκαριστείτε .
Www.true.gr

13 Διάσημες Γυναίκες που έχουν Σχέση με πολύ Μεγαλύτερους Άντρες. Με την Διαφορά Ηλικίας της 5ης θα Σοκαριστείτε .

Όταν μιλάμε για διάσημα ζευγάρια, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και αυτό αποδεικνύεται και από τα ζευγάρια που θα δείτε παρακάτω.

Συχνά σκεφτόμαστε πως είναι αδύνατο δύο άνθρωποι με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας να είναι μαζί. Ενώ πολλά τέτοια ζευγάρια δεν έχουν μέλλον, κάποια από αυτά καταφέρνουν να φτιάξουν έναν πολύ δυνατό δεσμό.

1. Crystal Harris

Ο Hugh Hefner ήταν το πραγματικό Playboy και το απόδειξε όταν άρχισε να βγαίνει με την 26χρονη Crystal Harris. Το 2010 της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε αλλά μετά από μερικές εβδομάδες το ματαίωσε. Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και παντρεύτηκε το 2012.

2. Mary-Kate Olsen

Κρατούσε πάντα την προσωπική της ζωή μακρυά από τα φώτα. Παντρεύτηκε τον Olivier Sarkozy που είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος, το 2015. Σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις αλλά όταν το κάνουν φαίνονται χαρούμενοι.

3. Rosie Huntington-Whiteley

Ο ηθοποιός Jason Statham και η Rosie Huntington είναι μαζί για πάνω από 7 χρόνια. Η 30χρονη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 50χρονο το 2016.

4. Anna Nicole Smith

Πιθανώς το πιο παράξενο ζευγάρι στην λίστα. Η Anna παντρεύτηκε τον J. Howard Marshall που ήταν 63 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη. Πέθανε έναν χρόνο μετά, το 1995, και δεν της άφησε τίποτα στην διαθήκη του. Εκείνη πέθανε το 2007 μετά από θέματα με το βάρος της και εθισμούς.

5. Katie HolmesΉταν 16 χρόνια μικρότερη από τον Tom Cruise όταν άρχισαν να βγαίνουν το 2005. Ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν αλλά χώρισαν τελικά το 2012.

6. Zoe Buckman

Η Zoe Buckman και ο David Schwimmer γνωρίστηκαν το 2007 και αφού έβγαιναν για μερικά χρόνια, παντρεύτηκαν το 2010. Έχουν 19 χρόνια διαφορά.

7. Demi Lovato

Η Demi Lovato ήταν σε σχέση με τον Wilmer Valderrama για έξι χρόνια μέχρι το 2016. Λένε πως το ότι είχαν 12 χρόνια διαφορά συντέλεσε στο να χωρίσουν.

8. Ashley Olsen

Εάν μπορεί η αδερφή της να είναι με κάποιον μεγαλύτερο, τότε μπορεί και εκείνη. Η Ashley ήταν σε σχέση με τον Richard Sachs, που είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη. Χώρισαν μετά από 5 μήνες.

9. Catherine Zeta-JonesΆλλο ένα ζευγάρι με τεράστια διαφορά ηλικίας. Η Catherine και ο Michael Douglas, με τον οποίο έχει 25 χρόνια διαφορά, είναι μαζί από το 1999 και ο δεσμός τους είναι πολύ δυνατός.

10. Megan Fox

Ο Brian Austin Green είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη αλλά η σχέση τους ήταν πολύ πετυχημένη μέχρι τώρα.  Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και από τότε είναι μαζί.

11. Beyonce

Πιθανώς το πιο δυνατό ζευγάρι στη λίστα. Η βασίλισσα της Ποπ παντρεύτηκε τον βασιλιά του χιπ-χοπ, Jay-Z, το 2008 και είναι ακόμα μαζί.

12. Stacy Keibler

Ο George Clooney και η Stacy Keibler ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011 παρά τα 18 χρόνια διαφοράς. Τελικά χώρισαν το 2013, μετά από δύο χρόνια.

13. Amber Tamblyn

Η Amber γνώρισε τον David Cross σε ένα αεροπλάνο και ήρθαν κοντά ενώ ταξίδευαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και έχουν 19 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr