Διάσημες Ελληνίδες που Πέρασαν από Καλλιστεία και Δεν τις Θυμόμασταν καν…

Το ευρύ κοινό τις γνώρισε ως ηθοποιούς, παρουσιάστριες και τραγουδίστριες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι -κάποια στιγμή στο παρελθόν- έκαναν το πέρασμά τους από τις πασαρέλες και διαγωνισμούς ομορφιάς. Ελληνίδες της εγχώριας σόουμπιζ έχουν να θυμούνται το ότι συμμετείχαν στα καλλιστεία με τις ρετρό τους φωτογραφίες να προκαλούν εντύπωση.

Το 1998, σε ηλικία 18 ετών, η Χριστίνα Κολέτσα πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, με την εμφάνισή της να μην έχει καμία σχέση με το σήμερα. Κατάξανθη και με παραπανίσια κιλά, η τραγουδίστρια διεκδίκησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, αλλά χωρίς επιτυχία

Μία δεκαετία, πριν, η Παναγιώτα Βλαντή βρισκόταν στην ίδια θέση, θέλοντας να πάει κόντρα στους γονείς της που δεν την άφηναν να γίνει ηθοποιός. Με το όνομα Γιώτα Γεωργαλά, στα 19 της, μπήκε απλά στην τελική 12άδα χωρίς να κερδίσει κάποιο τίτλο.

ον τίτλο της Β’ Αναπληρωματικής Μις Ελλάς έχει κατακτήσει η Μαίρη Μηλιαρέση, το 1983, στα 19 της. Η παρουσιάστρια, που έμεινε στη συνείδηση του κοινού με το «Ρουκ Ζουκ», είχε ασχοληθεί για λίγο με το μόντελινγκ προσπαθώντας να κερδίσει κάποια χρήματα.

Αν και δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Μπάγια Αντωνοπούλου φορούσε το στέμμα της Μις Ευρώπη και συμμετείχε στα καλλιστεία του ANT1, το κοινό την έχει γνωρίσει και αγαπήσει ως παρουσιάστρια. Η γλυκιά κοπέλα βρίσκεται, τις τελευταίες σεζόν, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με την οποία έχει συνδεθεί.

Πηγή : reader.gr