Διαψεύδει ο Φαήλος Κρανιδιώτης τον Δημήτρη Καμμένο για την «κομματική συμμαχία»

Διαψεύδει ο Φαήλος Κρανιδιώτης τον Δημήτρη Καμμένο για το σχηματισμό μιας νέας πολιτικής δύναμης για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές με Γιώργο Καρατζαφέρη, Κυριάκο Βελόπουλο και τον ίδιο.

Ειδικότερα, ερωτώμενος για το νέο σχηματισμό, όπως τον ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Καμμένος, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, τον διέψευσε κατηγορηματικά.

Λέγοντας, ότι «μόνο με τον Κυριάκο Βελόπουλο συμφώνησα να κατέλθουμε μαζί στις προσεχείς εκλογές, ενώ έχει συσταθεί ήδη το γραπτό κείμενο της συμφωνίας με τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.»

Ενώ το όνομα του νέου σχήματος, κάτω από το οποίο θα αναγράφονται τα κόμματα των δυο ανδρών Ελληνική Λύση και Νέα Δεξιά, αντιστοίχως λέγετε «Ελληνική Λύση για την Πατρίδα» .

Επικεφαλής του σχήματος θα είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος ενώ εκείνος στο Επικρατείας.

Να σημειώσουμε, ότι η διάψευση ήρθε μετά την δήλωση του Δημήτρη Καμμένου, σήμερα το πρωί, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι «δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι, η Δεξιά πρέπει να απενοχοποιηθεί» και πως «η χώρα χρειάζεται ηγέτη».

«Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης και η αφεντιά μου», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη συνεργασία τους και ζήτησε να γίνουν δημοσκοπήσεις τον Φεβρουάριο «για να δούμε που πάμε»…

Ελένη Νιζάμη

ΠΗΓΗ: eretikos.gr