Διαψεύση Σοκ από Χρύσα Κλούβα: Τι αποκάλυψε σε Παρουσιάστρια για τα όσα Ακούγονται για ξυλοδαρμό της από Καλυβάτση – Παυλίδου.. (Βίντεο)
Www.true.gr

Διαψεύση Σοκ από Χρύσα Κλούβα: Τι αποκάλυψε σε Παρουσιάστρια για τα όσα Ακούγονται για ξυλοδαρμό της από Καλυβάτση – Παυλίδου.. (Βίντεο)

Μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη, η Βάσια Παναγοπούλου πήρε τελικά την απόφαση να ρίξει οριστική αυλαία στην θεατρική παράσταση “Πετάει – πετάει” στο ”Χυτήριο”!
Πέρα από αυτό όμως, υπάρχει και μια νέα εξέλιξη στην όλη υπόθεση του ξυλοδαρμού. Η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποκαλυπτικά», στο παρελθόν δέχθηκε βία από τον Σωτήρη Καλυβάτση και τη Σοφία Παυλίδου και μάλιστα, πως η εν λόγω ηθοποιός θα τασσόταν υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη στο δικαστήριο.

Η Χρύσα Κλούβα είχε πρωταγωνιστήσει με τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Σοφία Παυλίδου στην παράσταση «Bam Bam», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο “Χυτήριο”, και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δέχτηκε επίθεση από τους δύο ηθοποιούς.Σήμερα και μέσα από την κυπριακή εκπομπή “Όλα για σένα” στο TVONE, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανακοίνωσε πως μετά τον όλο ντόρο που δημιουργήθηκε επικοινώνησε τηλεφωνικά η ίδια με την ηθοποιό Χρύσα Κλούβα, η οποία διέψευσε τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά: Όχι δεν είναι αλήθεια. Ουδέποτε έκανα καμία καταγγελία και σε κανένα”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
https://youtu.be/v2YNkf_Zyjg

ΠΗΓΗh: newsit.com.cy

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr