Τη γιαγιά Ρηνιώ υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», η Όλγα Δαμάνη, η οποία συγκλονίζει κάθε φορά τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της.

Όλγα Δαμάνη που αποθεώνεται κάθε φορά από τους τηλεθεατές για τον ρόλο της στην δραματική σειρά, αποφοίτησε το 1975 από το Θέατρο Τέχνης. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της με διάφορες θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης, ενώ αργότερα ακολούθησαν διάφορες τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Συγκεκριμένα στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές: Σαν τα τρελά πουλιά, Φανή, Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, Τμήμα ηθών: Διάταγμα Χαρίτος και στρας, Η πρόβα του νυφικού, Σκονισμένα σύννεφα, Λόγω τιμής, Βεντέτα, Ουδέν πρόβλημα, Αέρινες σιωπές, Χορεύοντας στη σιωπή, Εν Ιορδάνη, Μυστικά και λάθη, Ο θησαυρός της Αγγελίνας, 10η εντολή, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, Γιούγκερμαν, Καρυωτάκης, Το Νησί, Κάτω Παρτάλι, Άγριες μέλισσες (Β’ σεζόν) και Σασμός.

Όλγα Δαμάνη

Όλγα Δαμάνη: Ο ρόλος στην σειρά του Alpha «Σασμός»

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από τον ρόλο της στην σειρά “Σασμός”, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των τηλεθεατών μέσα από τον δραματικό της ρόλο. Μάλιστα η ερμηνεία της στις σκηνές όπου η γιαγιά Ρηνιώ έχασε τα εγγόνια της συγκλόνισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι υποκλίνονται στο υποκριτικό ταλέντο της.

Όλγα Δαμάνη

Δείτε ορισμένα σχόλια στο twitter: