Διακοπές Ανωμαλίας για Ολίγους... Βίντεο Εμετός από Πολυτελές Γιοτ που Κάνουν τα Χειρότερα
Www.true.gr

Διακοπές Ανωμαλίας για Ολίγους… Βίντεο Εμετός από Πολυτελές Γιοτ που Κάνουν τα Χειρότερα

Μία μυστική επιχείρηση οδήγησε στην σύλληψη ενός ταξιδιωτικού οδηγού από την Αυστραλία που πουλούσε ιδιαίτερα γούστα σε πολυτελή γιοτ στην πρωτεύουσα του έρωτα της Ταϊλάνδης.

Ο Stephen Allan Carpenter, 49, συνελήφθη στο Saraburi της Ταϊλάνδης αφού διέφυγε από το Pattaya, που είναι η κακόφημη πρωτεύουσα του πληρωμένου έρωτα, και κρυβόταν. 

Η αστυνομία τον έπιασε μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργάνωνε και διαφήμιζε.

Προηγουμένως καυχιόνταν πως μία 19χρονη γυναίκα μπορούσε να πάρει μέχρι και 6 άντρες ταυτόχρονα σε ένα πολυτελές γιοτ στην Pattaya.

Ένας μυστικός αστυνομικός μίλησε με τον Carpenter για να ρωτήσει για τις εκδηλώσεις, τις γυναίκες και τα κόστη, πριν ο ταξιδιωτικός οδηγός πέσει στην παγίδα του.


Ο 49χρονος από την Νέα Νότια Ουαλία του έδωσε όλες τις πληροφορίες που ήθελε για να βγάλει ένταλμα και να τον συλλάβει.

Προσφέρθηκε ακόμα να του δώσει και βίντεο από προηγούμενα γούστα που είχε οργανώσει.

Ο Mr Carpenter είπε στην αστυνομία πως χρειαζόταν μία προκαταβολή του 50% του ποσού για να κάνει την κράτηση.

Τον Δεκέμβριο πέρυσι, ο Carpenter φέρεται πως είχε διαφημίσει την επιχείρησή του μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, προσφέροντας ιερόδουλες για  $1,500.


Ο Carpenter αντιμετωπίζει και κατηγορίες πως παραβίασε τον νόμο που ρυθμίζει τα είδη εργασίας που μπορεί να κάνει ένας αλλοδαπός στην Ταϊλάνδη, όπως και το ότι έμεινε περισσότερο από όσο προέβλεπε η visa του.

Κατηγορείται επίσης πως ανέβασε γυμνές εικόνες στο διαδίκτυο.

Ο Carpenter αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις. Αναμένεται να καταδικαστεί από 7 χρόνια μέχρι και ισόβια αν κριθεί ένοχος για όλες τις κατηγορίες.  

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr