Δέσποινα Βανδή: Η μοναδική κοινή φωτογραφία με τον άνδρα που της «χρεώνουν» ως νέο της σύντροφο (Pic)

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ξεκίνησαν οι φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια να είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα σε σχέση με διάσημο ηθοποιό. Δημοσίευμα, μάλιστα, τους ήθελε ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Βόσκαρη -κατά κόσμον Βασίλη Μπισμπίκη-, με τον οποίο η Δέσποινα σύμφωνα με τη διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous είναι μόνο φίλη!

Όπως υποστήριξε η ίδια, η Βανδή είναι ζευγάρι με τον κολλητό του Μπισμπίκη, γι’ αυτό και οι δυο τους έχουν θεαθεί μαζί ουκ ολίγες φορές.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν φωτογραφηθεί και μαζί το 2019, με την εικόνα να κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες…