Δεν υπάρχει Tέλειο έγκλημα. Γυναίκα Πίσω απο τον θάνατο της Ειρήνης;
Www.true.gr

Δεν υπάρχει Tέλειο έγκλημα. Γυναίκα Πίσω απο τον θάνατο της Ειρήνης;

Πρόκειται για μια πολύ σκοτεινή υπόθεση. Μια ιστορία που θα έχει πολλές εξελίξεις. Κανείς δφεν πιστεύει πώς μια τόσο δυναμική γυναίκα εντελώς ξαφνικά θα έδινε τέλος στη ζωή της. Αντιθέτως όλοι πιστεύουν πώς κάποιος ή κάποια έβαλε το χεράκι της. Σκηνοθετημένη αυτοκτονία; Ποιος ξέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν απο λίγες ώρες με ιδιωτική πρωτοβουλία επιχειρείται μία προσέγγιση των εννοιολογικών στοιχείων της αυτοχειρίας ή του εγκλήματος που κρύβεται πίσω από το θάνατο της 44χρονης. Μία έρευνα τελείως διαφορετική από τις συνηθισμένες.

Ένα πρόσωπο που φέρεται να είναι κορυφαίο στο χώρο του για τη χρήση και τη χρησιμότητα των εφαρμογών της τεχνολογίας στο πλαίσιο των ερευνητικών εργαλείων. Και όπως ακούγεται όλα συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος στο χωριό Μυρτιά, που βρίσκεται στο δρόμο δίπλα στη Λίμνη Τριχωνίδα και με κατεύθυνση από Αγρίνιο προς Θέρμο, έχει έντονο …γυναικείο άρωμα!

Χθες Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το adiakritos ο αδερφός της Γιώργος Λαγούδης και ο γιος της, Γιάννης Λαγούδης, βρέθηκαν στην Ασφάλεια του Αγρινίου. Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας έδωσε συμπληρωματικά στοιχεία για τα όσα υποστηρίζει έως τώρα, ενώ ο γιος της έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.Τους προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το κινητό της Ειρήνης ενώ την ίδια ώρα διαρρέουν στα ΜΜΕ κάποια μηνύματα sms που φέρεται να έστειλε η άτυχη γυναίκα λίγο πριν το μοιραίο… Σίγουρα υπάρχουν κάποια περίεργα κενά στο μυστήριο του θανάτου της τρίτεκνης μητέρας.

Ο αδελφός της 44χρονης Ειρήνης τόνισε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή: «Πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια. Και ο ανιψιός μου είναι αυτής της άποψης». Μάλιστα διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν την 44χρονη να έχει στείλει με sms τους κωδικούς από τις τράπεζες λίγο πριν την αυτοχειρία που φέρεται να διέπραξε: «Δεν ισχύει ότι μας έστειλε κωδικούς λογαριασμών και σε εμένα δεν μου έστειλε μήνυμα που να λέει να “προσέχεις τα παιδιά”».

Ο Γιώργος Λαγούδης αποκάλυψε ότι η αδελφή του «είχε κάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Πρέπει να είχε κλείσει και εισιτήριο για τη Γαλλία προκειμένου να πάει στο τέλος του μήνα με την κόρη της για να κοιτάξουν Πανεπιστήμια, που σημαίνει ότι η διαδικασία έτρεχε γιατί κοίταγαν διάφορα πακέτα. Δε μπορεί δυο μέρες πριν να διασκέδαζε και δυο μέρες μετά ξαφνικά να “τρελαίνεται”. Αυτό που είδα εγώ στο σημείο του εγκλήματος, δεν ήταν η αδελφή μου! Είδα ένα σώμα κανονικό -όσο μπόρεσα γιατί ήταν νύχτα- και ένα τελείως παραμορφωμένο κεφάλι, και λίγα μικρά εγκαύματα στα χέρια. Στα δάχτυλα. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει περίπτωση μια στο εκατομμύριο να το έκανε η αδελφή μου. Ήταν ένας στρατηγός!».

Πηγή gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr