Δεν υπάρχει: Η Μέγκι του NTM σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων δίνει την απάντηση της χρονιάς (Pics)
Www.true.gr

Δεν υπάρχει: Η Μέγκι του NTM σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων δίνει την απάντηση της χρονιάς (Pics)

Eίναι το τηλεοπτικό πρόσωπο των ημερών. Κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και αυτά των τεσσάρων κριτών, της Ζενεβιέβ και των υπόλοιπων κοριτσιών του σπιτιού του GNTM με όσα λέει και όσα πράττει μέσα στο ριάλιτι μόδας του Star. Είναι η Μέγκι Ανδρέου ή Ndrio και δεν είναι καλά.

Το κορίτσι μετενσάρκωση του Βαγγέλη Φατσέα, μία κινητή μονάδα λεξιπλασίας, λεκτικών «μαργαριταριών», μία ψυχούλα που μόνο καλά λόγια έχει να πει για τις συμπαίκτριές της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, με τον κακό τρόπο, να γίνει νούμερο ένα συζήτηση στα social media όταν προβάλλεται το σόου και να πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες memes.

Η Μέγκι, η αγγλοσπουδαγμένη, που κατάφερε ακόμα και στα αγγλικά να γράψει λάθος το hashtag του φιλανθρωπικού της συνθήματος, συνεχίζει ακάθεκτη μέσα στο παιχνίδι, έτοιμη να ξεσκίσει τα υπόλοιπα κορίτσια, όπως η ίδια δήλωσε πως φαντασιώνεται, για να φτάσει στην κορυφή.

Εκεί δε θα σκεφτεί ούτε καν τις φιλίες της με τα υπόλοιπα δύο μέλη της ομάδας – φωτιάς, Μικαέλα και Εύη, καθώς όπως δήλωσε σκέφτεται μόνο τον εαυτό της.

Κανείς όμως δεν ξέρει ότι το κοριτσάκι αυτό με την αγνή καρδούλα, το μάλαμα αυτό του χώρου της μόδας, έχει κάνει στο παρελθόν και άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις εκτός από το GNTM.Το Menshouse έψαξε στα τηλεοπτικά του αρχεία και βρήκε τη Μέγκι να συμμετέχει σε 6 εκπομπές, όλες μία και μία. Εκπομπές που ανέδειξαν τις γνώσεις της και την καλή της καρδιά.

Δείτε ‘τες και θυμηθείτε μαζί μας τα best of των τηλεοπτικών της εμφανίσεων.Πηγη menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr