Βούλα Πατουλίδου είναι Ελληνίδα πρώην αθλήτρια και πολιτικός και η πρώτη γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα. Η Βούλα Πατουλίδου είναι παντρεμένη εδώ και 30 χρόνια και έχει έναν γιο που είναι 23 χρονών.

Γιώργος Ζαρζαβατσίδης: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος της Βούλας Πατουλίδου

Ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης, ο γιος της Βούλας Πατουλίδου από τον γάμο της με τον Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη, διαπρέπει στον αθλητισμό και μάλιστα στο εξωτερικό.

Η Ολυμπιονίκης πριν χρόνια είχε μιλήσει στο Secret για την απόφαση του γιου της να φύγει από την Ελλάδα.

«Ο μικρός τέσσερις μήνες πριν δώσει εξετάσεις στην Γ’ Λυκείου, και με καλές προοπτικές, μου είπε: “Μαμά, θέλω να φύγω Αμερική”. Με κοίταξε στα μάτια και με ρώτησε: “Τι λες;””. Είναι το μοναχοπαίδι μου και πάγωσε η ραχοκοκκαλιά μου όταν μου το είπε. Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα: “Εγώ 18 χρονών δεν ρώτησα κανέναν”. Ο Γιώργος είναι 18 χρονών και είναι στο Gannon University, στην πόλη Erie της Πενσιλβάνιας από τις 10 Αυγούστου. Παίζει στην πρώτη ομάδα του κολεγίου. Κάνει σπουδές με αντικείμενο τον αθλητισμό. Έχει πάρει υποτροφία ως τερματοφύλακας και η δήλωση μου προς αυτόν είναι: “Μην την χάσεις, γιατί αλλιώς ή θα πλένεις πιάτα εκεί για να βγάλεις τα έξοδα ή θα γυρίσεις Ελλάδα”.

«Ο Γιώργος είναι το μοναδικό πράγμα στη ζωή μου που απέκτησα εύκολα παρά τα όποια αρνητικά συγκεκριμένα δεδομένα. Είδα και όνειρο την ημέρα που τον “έπιασα” το χέρι του Χριστούλη. θεωρώ ότι είναι από αυτά τα παιδιά που χρειάζονταν ενθάρρυνση από τους εκπαιδευτικούς για να βρουν τον δρόμο τους και να έχουν αυτοπεποίθηση».

Όταν ο Γιώργος έκανε το πρώτο του τατουάζ και η Βούλα Πατουλίδου αποκάλυψε πώς της το ανακοίνωσε. «Πάντα ήθελε να κάνει ένα τατουάζ. Συγκεκριμένα, ήθελε να κάνει εμένα με τη σημαία στην πλάτη του. Και του είπα: “Ποιο κορίτσι θα ανέχεται να βλέπει τη μάνα σου στην πλάτη σου;”. Πριν από τρεις εβδομάδες, ήμουν στη Γερμανία και έρχεται στο αεροδρόμιο για επιστροφή στην Ελλάδα. Και μου στέλνει μήνυμα στο κινητό: “Έκανα τατουάζ”. Του είπα “μπορώ να το δω;” και μου έστειλε τη φωτογραφία. Γράφει: “Εσύ είσαι το κλειδί για τη ζωή που αναζητάς”. Του απάντησα ότι είναι εξαιρετικό».