Δεν θα πιστέψετε ποιους 11 ανθρώπους ακολουθεί το KFC στο Twitter και γιατί

Είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις ποιους ακολουθούν οι celebrities ή οι μεγάλες εταιρίες. Μπορεί να έχουν εκατομμύρια ακόλουθους, αλλά επιλέγουν λιγοστούς λογαριασμούς να ακολουθούν.

Για παράδειγμα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ακολουθεί μόλις 45 ανθρώπους, με τον αριθμό να μην είναι και τόσο τυχαίος, αφού είναι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Beyonce από την άλλη ακολουθεί 10 ανθρώπους. Την αδερφή της, τα μέλη των Destiny’s Child και μερικούς ακόμα τραγουδιστές.

Το KFC από την άλλη ακολουθεί 11 ανθρώπους. Και η επιλογή τους δεν είναι τυχαία. Ωστόσο ο λόγος της επιλογής είναι ευφυής. Ποιους μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα ακολουθούσαν; Τους ανταγωνιστές; Γνωστούς σεφ; Εκεί πήγε και το δικό μας μυαλό.

Η αλήθεια είναι όμως πολύ διαφορετική. Τα KFC ακλουθούν στο Twitter τα πέντε μέλη του συγκροτήματος «Spice Girls» και άλλους έξι ανθρώπους που το μικρό τους όνομα είναι «Herb»! Μπορεί να ξέρετε πως η μετάφραση του Spice είναι μπαχαρικά και του Herb, φυτικά βότανα. Όμως ο λόγος της επιλογής είναι βαθύτερος…

Το KFC είναι περήφανο για την συνταγή του «11 Herbs and Spices» που για χρόνια τώρα κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Το αντίγραφο της συνταγής λέγεται πως φυλάσσεται σε ένα χρηματοκιβώτιο στα κεντρικά του γραφεία στο Louisville. Έχουν υπάρξει πολλές προσπάθειες για να πετύχουν κάποιοι ακριβώς την γεύση του κοτόπουλου των KFC, αλλά καμία από αυτές δεν έχει ανακαλύψει την συνταγή των «11 Herbs and Spices» στο 100%.

Η αποκάλυψη ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter. Ένας από αυτούς έγραψε: «Ο άνθρωπος που χειρίζεται τον λογαριασμό του KFC στο Twitter, αξίζει μια αύξηση. Δεν με ενδιαφέρει πόσα βγάζουν τώρα. Απλά δώστε τους αύξηση».

Πηγή