Δεν πάει το μυαλό σας Ποια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό προσπάθησε να αποπλανήσει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Στην αποκάλυψη ότι την πλησίασε και της πρότεινε να δειπνήσουν ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος διώκεται μετά από σωρεία καταγγελιών για σeξουαλική παρενόχληση, προέβη η Ελληνίδα ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της ταινίας Mediterraneo, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας, μετά από 2 ημέρες μού ζητήθηκε να πάω να φάω με έναν παράγωγο που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση, δεν ήταν ερώτηση.


Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσά μου είπε τώρα “ηθελέστα και παθέστα”», πρόσθεσε.

Τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία, από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν, δεν κοιτούσε στα μάτια, δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε. Όλα εδώ πληρώνονται τελικά. Μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική, αλλά τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σε αυτόν τον άνθρωπο», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα, αποκαλύπτοντας τη δική της ιστορία.

Πηγή e-radio.gr