«Δεν κατάλαβα, γιατί να «επιτρέπεται» να γράφει βιβλίο ο Αρναούτογλου, η Τσιμτσιλή και ο Κανάκης και όχι ο Ντάνος;»
Www.true.gr

«Δεν κατάλαβα, γιατί να «επιτρέπεται» να γράφει βιβλίο ο Αρναούτογλου, η Τσιμτσιλή και ο Κανάκης και όχι ο Ντάνος;»

Ξεσπάθωσε υπέρ του Ντάνου με αφορμή τον ντόρο που έχει ξεσπάσει για το βιβλίο του, ο Γιώργος Λιάγκας και αναρωτιέται γιατί να «επιτρέπεται να γράφει βιβλίο ο Αρναούτογλου, η Τσιμτσιλή και ο Κανάκης – και όχι ο Ντάνος».

Λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί όλο αυτό το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός. Δικαίωμά του δεν είναι να τα ‘κονομήσει τώρα που γυρίζει και που κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμα; Δηλαδή όλοι εσείς που του τα χώνετε, αν σας δινόταν η ευκαιρία, να μην στύψετε το μυαλό σας, να μην σας βγουν τα μάτια στο γράψιμο, να το γράψει κάποιος άλλος με δική σας διήγηση, να λάβετε κι άλλη δημοσιότητα πέραν της όποιας έχετε και να ‘κονομήσετε και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ακόμα, θα λέγατε όχι;»

Και με ένταση προσθέτει: «Και στο τέλος τέλος, ο άνθρωπος δε βγήκε να πει ότι έγινε ξαφνικά συγγραφέας. Και γιατί δηλαδή να «επιτρέπεται» να γράφει βιβλίο ο Αρναούτογλου, η Τσιμτσιλή και ο Κανάκης -που πολύ καλά κάναν και έγραψαν αφού έτσι αισθάνθηκαν- ή ο κάθε άλλος τηλεοπτικός σταρ (ετοιμαστείτε σας έρχεται!) και να απαγορεύεται να γράψει και ο κάθε Ντάνος με την μεγάλη δημοφιλία που διαθέτει;


Στο τέλος τέλος, ρε αδέλφια, έκλεψε την ιδέα που είχατε εσείς στο τσερβέλο σας και σας πρόλαβε αυτός; Ή σας κόφτει αν είναι σκουπίδι; Γιατί εάν είναι, μην το διαβάσετε ή μην το προτείνετε. Δεν σας υποχρέωσε κανένας».

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει θέση: «ΟΚ , και μένα με ενόχλησε λίγο η υπερβολή και κυρίως η σοβαροφάνεια της παρουσίασης. Και όλο αυτό με την ειδική δερματόδετη έκδοση μου φάνηκε… κάπως. Ε, ίσως κάποιος μεγάλος φαν να θέλει να το βάλει στο ράφι της βιβλιοθήκης του, δίπλα στον τόμο του άλλου Σκιαθίτη συγγραφέα, του λίγο προγενέστερου. Του Παπαδιαμάντη. Δεν μπορεί το βιβλίο του Ντάνου να υπολείπεται σε εμφάνιση από τα «Άπαντα» ή τη «Φόνισσα!

Αλλά και μας, τι ακριβώς μας κόφτει;»

ΠΗΓΗ thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr