«Παρά Πέντε»: Τον ρόλο του πνεύματος δεν θα τον έπαιζε η Μακρυπούλια

Μέσα από το «Παρά Πέντε» καθιερώθηκαν πολλοί ηθοποιοί. Αν και την Ζέτα Μακρυπούλια την είχαμε δει και πριν στην τηλεόραση, ο ρόλος του πνεύματος στην σειρά ήρθε και απογείωσε την καριέρα της.

Το «Παρά Πέντε» μέχρι και σήμερα λατρεύεται από το κοινό, με την Αμαλία να είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας από τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία συνεχίζει με το «Ρουκ Ζουκ», αλλά στη σειρά του Mega άρχισε να γίνεται πιο γνωστή.

Δεν ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια η πρώτη επιλογή: Οι ηθοποιοί που ήθελε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον ρόλο της Αμαλίας στο «Παρά Πέντε»

Η όμορφη γειτόνισσα του Σπύρου που μίλαγε με προφορά από την Τρίπολη και κάθε φορά έβρισκε έναν τρόπο να σώσει τους 5 πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι με τη σειρά τους στο τέλος κατάλαβαν πως δεν ήταν παρά ένα πνεύμα που είχε σταλεί στη γη για να τους προστατεύει στο δύσκολο έργο που είχαν αναλάβει. Τα πράγματα ωστόσο αρχικά ήταν πολύ διαφορετικά στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Παρά Πέντε»: Το πνεύμε αρχικά θα ήταν η τριάδα του πνεύματος

Ένας ρόλος, λοιπόν, που άλλαξε στην πορεία της σειράς ήταν αυτός της Αμαλίας, καθώς ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αρχικά ζητήσει από την Ελένη Ράντου, την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Ράνια Σχίζα, τις τρεις πρωταγωνίστριες των Σαββατογεννημένων, να υποδυθούν μαζί το πνεύμα.

Δεν ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια η πρώτη επιλογή: Οι ηθοποιοί που ήθελε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον ρόλο της Αμαλίας στο «Παρά Πέντε»

Ο δημιουργός, καθώς έγραφε το συγκεκριμένο ρόλο, είχε στο μυαλό του τις τρεις πρωταγωνίστριες της πρώτης του τηλεοπτικής δουλειάς και όταν το συζήτησε με την Ελένη Ράντου, εκείνη τον συμβούλευσε να αναθέσει το ρόλο σε μια άλλη πρωταγωνίστρια, η οποία τελικά ήταν η, εξαιρετική και σε αυτό το ρόλο, Ζέτα Μακρυπούλια.