«Δεν είναι ώρα για σενάρια συνωμοσιολογίας ή απόδοσης ευθυνών», λέει ο Παπανδρέου καλώντας άπαντες να ενώσουν τις δυνάμεις τους
Www.true.gr

«Δεν είναι ώρα για σενάρια συνωμοσιολογίας ή απόδοσης ευθυνών», λέει ο Παπανδρέου καλώντας άπαντες να ενώσουν τις δυνάμεις τους

«Για την Ελλάδα ξημέρωσε μια ημέρα πένθους. Μια μαύρη μέρα, με μακροπρόθεσμες συνέπειες για την Αττική», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου για την πρωτοφανή τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

«Η σκέψη μας, είναι στις ανθρώπινες ψυχές που χάθηκαν, στους συγγενείς και τους φίλους που θρηνούν», αναφέρει ο κ. Παπανδρέου και συμπληρώνει: «Οι τραυματίες και όσοι έχασαν ή παλεύουν να σώσουν τα σπίτια τους, δίνουν ακόμη τη δική τους προσωπική μάχη, απέναντι στον πόνο και την καταστροφή».


«Με τις πληγές ανοιχτές, δεν είναι ώρα για σενάρια συνωμοσιολογίας, ή απόδοσης ευθυνών. Προέχει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση της εθνικής καταστροφής», επισημαίνει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Η ηρωική προσπάθεια των πυροσβεστών, της αστυνομίας, των εθελοντών και όλων των δυνάμεων που δίνουν την υπεράνθρωπη μάχη από χθες, ας γίνει παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για όλους», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρ. πρωθυπουργός.

πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr