«Δεν ήμουν στην Ιθάκη- Οργανωμένο σχέδιο για να υποβαθμίσουν τις αυθόρμητες αντιδράσεις», λέει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Αντύπα

Για «fake news» που στόχο είχαν να δείξουν ότι δεν υπήρχαν αυθόρμητες αντιδράσεις και εκδηλώσεις στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στην Ιθάκη, έκανε λόγο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτεύτρια στην Αχαΐα Μαρία Αντύπα για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ και Social Media και την ήθελαν να είναι εκείνη μια από τις γυναίκες που αγκαλιάζουν τον πρωθυπουργό.

«Είναι τραγικό, δεν ήμουν στην Ιθάκη, ήμουν στην παραλία, στα Βραχνέικα», ανέφερε η ίδια στην εκπομπή του Epsilon «Από Νωρίς» και συνέχισε λέγοντας πως «η προσπάθειά τους είναι να βγουν κάποια πράγματα, να δείξουν ότι δεν υπήρχαν αυθόρμητες αντιδράσεις και εκδηλώσεις, να το υποβαθμίσουν, μέσω fake news».

«Δεν έχω σχέση με την συγκεκριμένη κυρία», δήλωσε η ίδια και υποστήριξε πως «το κάνανε σκόπιμα και οργανωμένα… το θέμα είναι ποιος το έστησε».

Από την πλευρά μας ως TheCaller ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από την κα Αντύπα και τους αναγνώστες μας καθότι αρχικά μεταφέραμε και εμείς εκ παραδρομής την ανεπιβεβαίωτη πληροφορία πως ήταν και εκείνη στην Ιθάκη, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr