Έβγαλε το Όπλo για να τους Ληστέψει, αλλά δεν είχε ιδέα ΠΟΥ έμπλεκε. Δείτε την Σοκαριστική του Κατάληξη…
Www.true.gr

Έβγαλε το Όπλo για να τους Ληστέψει, αλλά δεν είχε ιδέα ΠΟΥ έμπλεκε. Δείτε την Σοκαριστική του Κατάληξη…

Όσοι υποστηρίζουν την οπλοκατοχή συχνά αναφέρονται σε περιπτώσεις που οι πολίτες πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύσουν τους εαυτούς τους.

Για παράδειγμα, αν κάποιος ληστής κάνει διάρρηξη στο σπίτι σου με πρόθεση να σε κλέψει, τότε κάποιος με όπλο θα μπορούσε να προστατεύσει πιο αποδοτικά την οικογένειά του.  

Ο 29χρονος Sanchez Quinn ήθελε να ληστέψει δύο άντρες στο Detroit με το όπλο του. Το έβγαλε και τους σημάδεψε έξω από ένα κατάστημα την Κυριακή το βράδυ.

Ένα από τα θύματα όμως ήταν καλά προετοιμασμένος και δεν θα παραδινόταν έτσι εύκολα. Αντιθέτως, έβγαλε και εκείνος το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του Quinn. Ο ένοπλος ληστής δεν το περίμενε αυτό με τίποτα. Τελικά, ο ληστής τραυματίστηκε στην επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και ο άλλος άντρας που ήταν μαζί με τον άντρα που αντεπιτέθηκε. 

Ο Quinn συνελήφθη και η αστυνομία πιστεύει πως τα θύματα δεν θα είχαν γλυτώσει από την επίθεση του Quinn αν δεν είχε χρησιμοποιήσει ο άντρας το όπλο του. Δείτε στο βίντεο την στιγμή που ο άντρας αντιμετώπισε τον Quinn: 

Credit: awm.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr