«Δεν Έκανα Δίαιτα, Δεν Έκανα Γυμναστική. Ξεφούσκωσα Τρώγοντας Αυτές Τις Τροφές, για Μία Εβδομάδα»

«Στο ξεκίνημα του προηγούμενου καλοκαιριού έψαχνα για ένα γρήγορο πλάνο που θα με βοηθούσε να αποκτήσω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έτσι, έτυχε να βρω μία ιστοσελίδα που έλεγε τις 9 καλύτερες τροφές ενάντια στο φούσκωμα.

Τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω τις συμβουλές τους για μία ολόκληρη εβδομάδα. Θα έτρωγα μόνο καρπούζι, σπαράγγια, γαρίδες, αγγούρια, παγωμένα σταφύλια, γκρέιπφρουτ, κολοκύθια, νερό και σέλινο.

Έμεινα πιστή στο πρόγραμμα για μία ολόκληρη εβδομάδα, παρόλο που πολλές φορές ένιωσα την επιθυμία να το σταματήσω.

Για πρωινό, έτρωγα καρπούζι και γκρέιπφρουτ, εναλλάσσοντάς τα. Το μεσημέρι και το βράδυ έτρωγα είτε γαρίδες με σπαράγγια ή γαρίδες με κολοκύθια. Και τα δύο ήταν ψημένα στο γκριλ χωρίς πρόσθετα γιατί φοβόμουν μην κάνω κάποιο λάθος και οι κόποι μου πάνε χαμένοι.

Το επιδόρπιο ήταν παγωμένα σταφύλια. Σαν επιπλέον σνακ έτρωγα αγγούρι και επίσης κατανάλωνα αρκετό νερό.

Ενώ περίμενα να μισήσω αυτή την διατροφή, ήταν μια χαρά. Ένιωθα συνεχώς χορτασμένη και γεμάτη ενέργεια. Ενώ μου έλειψε ο καφές τις πρώτες μέρες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας είχα συνηθίσει να πίνω μόνο νερό.

Όχι μόνο ένιωθα καλύτερα, αλλά πιστεύω οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Το στομάχι μου είναι εμφανώς πιο επίπεδο μετά την αποτοξίνωση και η μέση μου μίκρυνε σημαντικά μέσα σε 7 μέρες.

Εάν με ρωτάτε αν δούλεψε, η απάντηση είναι σίγουρα ναι. Δεν είναι μία μακροχρόνια λύση για μένα, αυτό είναι σίγουρο. αλλά σίγουρα μία επιλογή για όταν χρειάζομαι να ξεφουσκώσω γρήγορα.»

Πηγή