Βικτώρια Καρύδα: Δεν έχω ξεπεράσει την απώλεια του άνδρα μου...Έχω χάσει κιλά και πηγαίνω στην εκκλησία για να ηρεμήσω
Www.true.gr

Βικτώρια Καρύδα: Δεν έχω ξεπεράσει την απώλεια του άνδρα μου…Έχω χάσει κιλά και πηγαίνω στην εκκλησία για να ηρεμήσω

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό», αποκαλύπτει σε συνέντευξή της

«Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη»… συγκλονίζει η εξομολόγηση της Βικτώριας Καρύδα, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως σκέφτεται σοβαρά να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Viktoria Karida (@viktoria_karida1111)


«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξή της στο Secret των Παραπολιτικών.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Viktoria Karida (@viktoria_karida1111)

«Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη», προσέθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr