«Δεν μπορώ να κουνηθώ»: Ο διεθνής Έλληνας μοντέλο που υποφέρει από υπνοπαράλυση

«Αυτό με τρομάζει τόσο πολύ που όσο κουρασμένος και να είμαι, φοβάμαι να κοιμηθώ, ειδικότερα μόνος μου» αποκαλύπτει

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος είναι Έλληνας, μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό –κυρίως σε χώρες της Ανατολής- και έχει στο ενεργητικό του μικρές συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Bollywood στην Ινδία.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως υποφέρει από υπνοπαράλυση.

«Ναι υπάρχει ένα μυστικό μου που δεν γνωρίζει κανείς και ίσως είναι καιρός να το δημοσιοποιήσω. Βασανίζομαι συχνά από το φαινόμενο της υπνοπαράλυσης, δηλαδή, ενώ έχω ξυπνήσει δεν μπορώ να κουνηθώ» εξομολογείται ο ίδιος.

«Αυτό με τρομάζει τόσο πολύ που όσο κουρασμένος και να είμαι, φοβάμαι να κοιμηθώ, ειδικότερα μόνος μου.
Γι’ αυτό όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, ενώ έχω ένα μεγάλο και άνετο σπίτι, πάω και κοιμάμαι στο σπίτι του κολλητού μου, που είναι μικρότερο και στριμωγμένο, αρκεί να μην είμαι μόνος μου».

Και συνεχίζει: «Άλλες φορές στο εξωτερικό, αφήνω το skype on line όλη την νύχτα, που είναι μέσα και η ξαδέλφη μου, μέχρι να με πάρει ο ύπνος.
Στη Σαγκάη που ζούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχα φέρει στο σπίτι μου τον οδηγό μου, τη γυναίκα του και το παιδί τους να μένουν μαζί μου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Eπίσης, υποφέρω από αγοραφοβίες, νιώθοντας αίσθημα πνιγμού όταν βρίσκομαι σε πολύ κόσμο.
Όλα αυτά προέρχονται από το ακανόνιστο πρόγραμμα ύπνου, από το αυξημένο στρες και από τις εναλλαγές του περιβάλλοντος και πολλών ταξιδιών που κάνω και πιστεύω αν ηρεμήσω θα εξαφανιστούν από τη ζωή μου».