Δεν άντεξε και “Λύγισε” on air ο Μάρκος Σεφερλής όταν άκουσε την γυναίκα του να λέει...
Www.true.gr

Δεν άντεξε και “Λύγισε” on air ο Μάρκος Σεφερλής όταν άκουσε την γυναίκα του να λέει…

Η Έλενα Τσαβαλιά βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και τα τρυφερά της λόγια για τον Μάρκο προκάλεσαν σε όλους συγκίνηση. Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την Έλενα Ακρίτα, για τα νέα επαγγελματικά του βήματα, ωστόσο, όταν βγήκε η Έλενα Τσαβαλιά στο τηλέφωνο, “λύγισε”. Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του προκάλεσαν τη συγκίνησή του, ενώ και η Ναταλία Γερμανού δεν άντεξε και δάκρυσε. «Ο Μάρκος μου χάρισε ότι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου, τον Χάρη.

Είναι αυτός που μου έμαθε να βλέπω τη ζωή πιο χαρούμενα. Είναι αυτός που με έμαθε ότι γελάμε με την καρδιά μας στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, τη στιγμή που σφίγγουμε τα δόντια πάλι γελάμε. Είναι αυτός που μου έμαθε τα πιο περίεργα “μαθηματικά”, ότι η αγάπη όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται. Είναι αυτός που προσπαθεί να μου μάθει ότι δουλεύουμε non stop, ότι δεν χρειαζόμαστε διακοπές, αλλά δεν θα μου το μάθει ποτέ.


Και είναι αυτός για τον οποίο θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες, αλλά με δυο λόγια είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω την ευτυχία μου», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Τσαβαλιά.

freegossip

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr