Δεν Άντεξαν: Δώρος και Αθηνά Επιστρέφουν σε Νέο Ριάλιτι! [φωτο]
Www.true.gr

Δεν Άντεξαν: Δώρος και Αθηνά Επιστρέφουν σε Νέο Ριάλιτι! [φωτο]

Τους μάθαμε από την παραμονή τους και την σχεδόν απ’ ευθείας σύνδεσή τους με ερωτικούς δεσμούς στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι του έρωτα του ΣΚΑΪ «Power of Love», μέσα από το οποίο έγιναν σε λίγες εβδομάδες αναγνωρίσιμοι.

Ο Δώρος και η «19χρονη» σύντροφός του έκαναν ηρωϊκή έξοδο από το παιχνίδι όταν είδαν ότι οι επαγγελματικές ευκαιρίες έξω από αυτό ήταν μεγαλύτερες από το να περιμένουν μέσα.

Βγαίνοντας το ζευγάρι έγινε μαϊντανός σε εκπομπές, ο Δώρος πήρε θέση συμπαρουσιαστή στο καλοκαιρινό πρωϊνό μαγκαζίνο του τότε Epsilon, ενώ η Αθηνά εκτός από τις φωτογραφήσεις στο Instagram επιχείρησε να τραγουδήσει στο πλευρό ενός ράπερ.

Δεν άντεξαν όμως άλλο μακριά από τα φώτα των ριάλιτι και επιστρέφουν μαζί δριμύτεροι. Αυτήν την φορά από τη συχνότητα του Open.


Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου θα βρεθούν στο μαγειρικό ριάλιτι «Κουζίνα Για Δύο», στους ρόλους του Αρχηγού και της Εκτελέστριας αντίστοιχα.

Το ShowTime Cy εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία από τα γυρίσματα της εκπομπής, στην οποία μπορούμε να διακρίνουμε κάποιους από τους διάσημους αντιπάλους του ζευγαριού.


Μεταξύ αυτών ο Άνθιμος Ανανιάδης, τη συμπαίκτρια του οποίου δεν μπορούμε να δούμε στην φωτογραφία, αλλά και η Ελισάβετ του πρώτου Survivor. Κάτι μας λέει όμως ότι δε θα είναι ο Τσανγκ ο συμπαίκτης της.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr