Δευτερόλεπτα Πριν Πεθάνει, οι Γιατροί Παρατηρούν Κάτι... που της Έσωσε τη Ζώη!
Www.true.gr

Δευτερόλεπτα Πριν Πεθάνει, οι Γιατροί Παρατηρούν Κάτι… που της Έσωσε τη Ζώη!

Ένα 3χρονο κορίτσι από την Αλαμπάμα άρχισε να αναπνέει μόνο του τη στιγμή που οι γιατροί αποφάσισαν πως έπρεπε να το αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα που το κρατούσαν στη ζωή.

Η Lacey Jane Ayers είχε υπάρξει θύμα ενός τρομακτικού αυτοκινητιστικού ατυχήματος το απόγευμα του Σαββάτου, όταν επέστρεφε από τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια με τη μητέρα της, τον πατέρα της και τον νεογέννητο αδερφό της.

Ενώ η υπόλοιπη οικογένεια υπέστη μόνο μικρούς τραυματισμούς, η Lacey Jane μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου παίδων της Αλαμπάμα.

Αν και η κατάστασή της βελτιώθηκε λίγο πριν αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα, η οικογένεια περιμένει τώρα να μειωθεί το πρήξιμο στον εγκέφαλό της για να μάθει αν η μικρή θα έχει μόνιμη βλάβη και πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να ανακάμψει τελείως.Αλλά σύντομα, η Lacey Jane άρχισε να αναπνέει μόνη της και έδειξε σημάδια κίνησης. Ωστόσο, η κατάσταση της είναι ακόμη αβέβαιη και μένει να δούμε αν θα έχει μόνιμη βλάβη και πόσο χρόνο θα πάρει η ανάκαμψη της.

«Ανησυχούν κυρίως για τη βλάβη στο κρανίο και στον εγκέφαλό της», δήλωσε ο θείος της Ντάνιελ Χόρτον, αλλά εξακολουθούν να αισθάνονται αισιόδοξοι επειδή κινείται και συνειδητοποιεί το περιβάλλον της όταν δεν είναι υπό την επήρεια φαρμάκων.

«Την επισκέφθηκα τη Δευτέρα και έσφιξε το χέρι μου», είπε ο Daniel. «Ήταν δύσκολο για μας να την βλέπουμε σε αυτή την κατάσταση».Ο Daniel είπε ότι η Lacey Jane είναι γι’ αυτόν σαν κόρη του. Την χαρακτηρίζει ως ένα δυνατό κοριτσάκι και ελπίζει ότι θα ανακάμψει γρήγορα από αυτό το ατύχημα. «Είναι ένα δυναμικό παιδί», πρόσθεσε. «Θα τα καταφέρει».

Η οικογένεια ξεκίνησε μια σελίδα στο Facebook για να ενημερώνει τους συγγενείς και τους φίλους της για την πρόοδο του μικρού κοριτσιού.

Ο Daniel δήλωσε ότι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μία σελίδα στο GoFundMe για να συγκεντρώσουν χρήματα για τα ιατρικά έξοδα της μικρής. Θέλει επίσης να κάνει μια μεγάλη γιορτή για την Lacey Jane μόλις το παιδί πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα, ο γιατρός της Lacey Jane δήλωσε ότι ήταν πολύ εντυπωσιασμένος από την πρόοδό της και πως εάν τα πράγματα συνεχίσουν προς την κατεύθυνση αυτή, το κορίτσι θα έχει μια θετική ανάκαμψη.

Credit: opposingviews.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr