Κατάθεση ψυχής κάνει μια μαμά που έχασε τη μοναχοκόρη της έπειτα από σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου με την οποία διαγνώστηκε.

Την παρακάτω ιστορία, αναδημοσιεύουμε από την ομάδα της Κατερίνας Σταματελάτου Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Σητείας όπου και αναρτήθηκε δημόσια από τη γλυκιά μαμά της Γαλάτειας, στην οποία μεταφέρουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον πόνο της.

«Ήταν 4/5/2018 όταν η μοναχοκόρη μας το μοναχοπαίδι μας που ήρθε στη ζωή μας πολύ δύσκολα και μας γέμισε χαρά και φως διαγνώστηκε με διάχυτο γλοιώμα στο στέλεχος του εγκεφάλου.

Μια σοβαρή ανίατη μορφή καρκίνου που σιγά σιγά σου αφαιρεί όλες της λειτουργίες του σώματος και αφού σε εξαθλιώσει επέρχεται ο θάνατος.

Αυτά ήταν τα λόγια του γιατρού εκείνο το μαύρο απόγευμα. Ο σύζυγός μου λιποθύμησε, ενώ εγώ κοίταζα τον γιατρό και έλεγα μέσα μου τι λέει τώρα σίγουρα έχει κάνει λάθος.

Δεν είχε κάνει όμως λάθος. Από εκείνη την ημέρα και μετά άρχισε ο Γολγοθάς μας χωρίς Ανάσταση.

Θεραπείες, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, πειραματικές θεραπείες στη Ν. Υόρκη και μετά το τέλος της.

Όλα άλλαξαν από τότε ο θυμός δεν θα μου φύγει ποτέ.

Έχασα εντελώς την πίστη για το Θεό, βλέποντας παιδιά να υποφέρουν, να κλαίνε και να πονούν αντί να παίζουν και να χαίρονται το δώρο της ζωής.

Όσο θυμό και αν έχω όμως, δεν θα καταφέρω να δω ξανά τα γλυκά της μάτια ούτε και την φωνούλα της θα ακούσω να μου λέει μαμά σε αγαπώ, είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου.

Και εγώ σε αγαπώ Γαλάτειά μου αστέρι μου ζωή μου!»