Δασκάλα Κοιτάει με Απορία την Τσάντα μιας Μαθήτριας. Αυτό που Βρήκε Μέσα την Άφησε με το Στόμα Ανοιχτό!

Οι δάσκαλοι πρέπει να υπομένουν πολλά κατά την διάρκεια μίας μέρας στο σχολείο. Δεν φτάνει να είναι προετοιμασμένοι μόνο για το μάθημα, καθώς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και για το «άγνωστο».

Και ας το παραδεχτούμε, με τα δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι σε περιμένει! Όταν μία δασκάλα με όνομα Bobbi Nabors ξεκινούσε τη μέρα της στο δημοτικό σχολείο Jefferson, όλα φαινόντουσαν «φυσιολογικά» στην τάξη της.

Αυτό μέχρι που άρχισε να ελέγχει τις τσάντες των μαθητών της…

Πολλοί δάσκαλοι δημοτικών έχουν την ρουτίνα τους στην τάξη, ειδικά το πρωί. Η Nabors και οι μαθητές της έκαναν την καθημερινή τους ρουτίνα όπως συνήθως.

Έκαναν κάποιες ανακοινώσεις και τέλειωσαν ακόμα και μερικές εργασίες. Αλλά τότε ήρθε η ώρα η Mrs. Nabors να ελέγξει τις τσάντες των μαθητών της μήπως έχουν ξεχάσει κάτι. 

Όταν πήγε στην τσάντα μίας συγκεκριμένης μαθήτριας, παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Την άνοιξε για να δει τι είχε μέσα και τότε αντίκρισε δύο μάτια να την κοιτάνε.

Ευτυχώς, ήταν τα πιο αξιολάτρευτα ματάκια του κόσμου και ανήκαν σε ένα κουταβάκι με όνομα Jake!

Φαίνεται πως η μαθήτρια δεν ήθελε να αποχωριστεί τον μικρό της φίλο και σκέφτηκε να τον πάρει μαζί της στο σχολείο.

Φυσικά, το κοριτσάκι είχε την τέλεια εξήγηση για την δασκάλα:

«Η μαμά που πρέπει να τον έβαλε εκεί.»

Παρόλο που οι μαθητές ήθελαν σίγουρα το κουτάβι να μείνει στην τάξη, έφτασε η ώρα που έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι του. Τελικά, ήρθε η μαμά του κοριτσιού και τον πήρε μαζί της!

Πηγή