Δασκάλα Χαστουκίζει και Κλοτσάει μωρά σε Βρεφονηπιακό σταθμό. Όταν οι Αστυνομικοί είδαν τα Πλάνα από τις Κάμερες, Πάγωσαν
Www.true.gr

Δασκάλα Χαστουκίζει και Κλοτσάει μωρά σε Βρεφονηπιακό σταθμό. Όταν οι Αστυνομικοί είδαν τα Πλάνα από τις Κάμερες, Πάγωσαν

Μια γυναίκα συνελήφθη μετά από αρρωστημένο υλικό που έδειχνε το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού να χαστουκίζει, να χτυπά και να κλοτσά τα νήπια.

Το ιδιωτικό νηπιαγωγείο στην πόλη του Χο Τσι Μιν στο Βιετνάμ εκτέθηκε μετά τη διάδοση του τραγικού αυτού βίντεο στο διαδίκτυο.

Μια μαθητική εφημερίδα δημοσίευσε το αηδιαστικό βίντεο μετά από παιδική κακοποίηση στο νηπιαγωγείο, το οποίο τώρα έχει κλείσει.

Η ιδιοκτήτρια Pham Thi My Linh, καταγράφηκε να χαστουκίζει μερικά από τα 30 βρέφη που ήταν υπό την φροντίδα της, επειδή ήταν «πολύ παιχνιδιάρικα».

Οι γονείς επέστρεψαν στο κέντρο την Κυριακή για να διασώσουν τα παιδιά τους μετά τη δημοσίευση του βίντεο.

Η αστυνομία έκλεισε το νηπιαγωγείο, ενώ η ιδιοκτήτρια Linh αντιμετωπίζει έως και τρία χρόνια φυλάκισης για κατάχρηση.Τα άλλα δύο μέλη του προσωπικού, τα οποία ονομάζονται Quynh και Dao, δεν έχουν εντοπιστεί από την αστυνομία, αλλά έχει επίσης ανακαλυφθεί ότι δεν κατέχουν τα προσόντα για παιδική φροντίδα.

Αηδιασμένοι οι γονείς, βλέπουν τώρα με τρόμο πώς πετούσαν τα παιδιά τους το πρωί και το προσωπικό γελούσε και αστειεύονταν μαζί τους.
Χωρίς να το γνωρίζουν, τα παιδιά τους με ηλικίες μεταξύ δύο και τεσσάρων ετών, ήταν κλεισμένα για ώρες με εργαζόμενους που τα χτυπούσαν με αντικείμενα που κυμαίνονται από βούρτσες μαλλιών, έως μαχαίρια.

Η Linh παραδέχθηκε ότι τιμωρούσε τα παιδιά επειδή ήταν «πολύ παιχνιδιάρικα» και είπε ότι ήταν «πολύ λάθος» το να επιτρέψει να συμβούν τέτοια πράγματα, ισχυριζόμενη ότι είχε χάσει τον έλεγχο σε μια φάση θυμού.

Το βίντεο δείχνει την Linh slapping να χτυπά ένα μικρό αγόρι επανειλημμένα στο πρόσωπο για να το αναγκάσει να πει γεια σε αυτήν και χτυπά ένα μικρό κορίτσι στο κεφάλι με ένα μεγάλο πλαστικό κουτί, επειδή το είχε σκάσει από τη θέση του.

Επίσης, φαίνεται να χτυπά με ένα μαχαίρι στο κεφάλι ένα παιδί και να ρίχνει μεταλλικές ράβδους στα παιδιά για να τα αναγκάσει να φάνε.Οι τρείς δασκάλες καταγράφηκαν κρυφά να χρησιμοποιούν οτιδήποτε έβρισκαν για να χτυπήσουν τα μικρά παιδιά, όπως παντόφλα, χτένα, σκούπα, κουτάλι ή καπάκι.

Οι τοπικές αναφορές αναφέρουν ότι τα παιδιά υποβάλλονταν σε βασανιστήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ευχάριστα παιδικά τραγούδια έπαιζαν στο παρασκήνιο.

Οι γονείς έσπευσαν να αντιδράσουν μετά την δημοσίευση του βίντεο το απόγευμα της Κυριακής και πήγαν να διασώσουν τα παιδιά τους. Τουλάχιστον οκτώ οικογένειες έχουν καταθέσει αναφορές που απαιτούν ποινικές διώξεις.

Οι εικόνες παιδικής κακοποίησης στα κέντρα φροντίδας δεν είναι πλέον σπάνιες στο Βιετνάμ, αλλά οι ποινικές κατηγορίες σπάνια ασκούνται εναντίον των ενόχων.

Προκαλούν διαδεδομένη οργή κάθε φορά που φτάνουν στο φως, ειδικά αν υποδηλώνουν μακροχρόνια κατάχρηση μεγάλου αριθμού παιδιών.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr