Δανάη Μιχαλάκη: Η πανέμορφη «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει για πρώτη φορά
Www.true.gr

Δανάη Μιχαλάκη: Η πανέμορφη «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε», είπε η ταλαντούχα ηθοποιός

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες μονοπωλούν τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη «Δρόσω» έδωσε χθες βράδυ την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πανέμορφη νεαρή ηθοποιός, συστήθηκε στο κοινό και μίλησε για τον χαρακτήρα της «Δρόσως» την οποία υποδύεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίον την επέλεξαν να παίξει στη συγκεκριμένη σειρά, όταν η ίδια βρισκόταν στην Σύρο το καλοκαίρι και την πήραν τηλέφωνο για να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Danai_Mixalaki
Danai_Grigoris
danai-mixalaki-arnaoutoglou

«Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο.
Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για τις Άγριες Μέλισσες (Μέρος Α)

Τι λέει η Δρόσω για τον Νικοφόρο
Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Στα γυρίσματα περνάμε φανταστικά. Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα να γουργούριζαν οι κοιλιές των ηθοποιών. Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2.5 ώρες.


Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για τις Άγριες Μέλισσες (Μέρος Β)

Με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο είχαμε κάνει μαζί το δεύτερο κάστινγκ και είχαμε δέσει πολύ. Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.


Άγριες Μέλισσες ~ Γιάννος + Δρόσω ~ Καίγομαι και σιγολιώνω ~ Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη)

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr