Δανάη Μπάρκα: Οι νέες φωτογραφίες της με μαγιό και το ξέσπασμά της: «Μην επιτρέπετε να σας…»

H Δανάη Μπάρκα τολμά και δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό και στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα στους followers της που έχουν θέμα με τα κιλά τους!

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία ακομπλεξάριστη κοπέλα και το αποδεικνύει!

Μία διαδικτυακή της φίλη της έγραψε: «Δεν μπορώ άλλο να ακούω τη φράση «είσαι πολύ αδύνατη». Με ρίχνει ψυχολογικά.» με την Δανάη Μπάρκα να απαντά δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς ρετούς και φίλτρα: «Το σώμα σου είναι δικό σου. Είσαι η μόνη που οφείλεις να το ελέγχεις, να το τσεκάρεις και να έχεις λόγο. Εσύ και οι γιατροί αν χρειαστείς ποτέ οτιδήποτε. Κανείς άλλος! Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας βάζει σε καλούπια, να σας περιθωριοποιεί, να σας ευνουχίζει ή να σας κρίνει για πράγματα που μόνο εσάς αφορούν. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το καταφέρουμε. Την υγεία μας και τα μάτια μας. Η κατάκριση και τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον, μόνο τον ίδιο που τα κάνει εκθέτουν. Εκείνος είναι ο κούτος. Την ψυχούλα μας να προστατεύουμε κι όλα τα άλλα όπως πρέπει, όταν μπορούμε κι όταν θέλουμε. Μου κάνει εντύπωση που παίρνω τόσα μηνύματα για ανασφάλειες σωμάτων και εμφάνισης. Παιδιά, αγαπήστε τον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Ό,τι κάνετε, κάντε το για εσάς»!

Ενώ σε άλλη follower της που της έγραψε: «Δανάη έχω ανασφάλεια με το σώμα μου. Θέλω τη γνώμη σου. Τι να κάνω», η παρουσιάστρια της εκπομπής, Πάμε Δανάη, σχολίασε στο Instagram: «Να είσαι χαλαρή, γιατί το άγχος μόνο κακό κάνει… Να μην ακούς τους τοξικούς ανθρώπους. Να θέσεις στόχο και χωρίς πανικό, με μικρά βήματα να προσπαθείς να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει… Να περιτριγυρίζεσαι μόνο από ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο… Πάντα όμως πάντα να σε αγαπάς… Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από έναν ωραίο άνθρωπο με αξίες, ευαισθησία, χιούμορ και καλοσύνη. Ένα σώμα με ατέλειες φτιάνεται, ένα μυαλό με κακία δεν αλλάζει…»!

Δείτε τις φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ρετούς και φίλτρα που ανήρτησε αλλά και τα μηνύματα στις διαδικτυακές της φίλες στην gallery που ακολουθεί!