Δάκρυσε όλο το Twitter: Η νέα εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη που θα γράψει ιστορία

Η είδηση ότι ο υπερταλαντούχος Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν από το Open έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά στέκια το πρωί της Παρασκευής. Εκατομμύρια τηλεθεατές έχασαν ήδη τον ύπνο και την όρεξή τους στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.

Ο Μένος Φουρθιώτης. Ο μόνος λόγος που υπάρχει αυτό το κανάλι, φεύγει. Μήπως μας γελούσαν τα αυτιά μας; Όχι γιατί δεν είναι κωμικοί. Μήπως είχε γραφτεί λάθος το όνομα; Μπα, αφού Μένιος είναι μόνο ένας. Μήπως ο δαίμονας του τυπογραφείου μας έκανε πλάκα; Με τίποτα. Ο Μένιαρος δεν καταλαβαίνει ούτε από Θεούς ούτε από δαίμονες. Άρα ήταν αλήθεια; Η κολώνα του σταθμού αποχωρεί από το Open; Και μετά τι;

Ποιο θα ήταν το τηλεοπτικό τοπίο με έναν Φουρθιώτη εκτός Ε; Ένα τσουνάμι με το όνομα Μένιος Φ. ξεχύνεται στην τηλεοπτική αγορά. Ετοιμάζεται να στήσει την νέα του καριέρα, τη νέα του αυτοκρατορία σε άλλο κανάλι.

Μπαίνει σε διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης της εμπορικής εκμετάλλευσης του ταλέντου του με τους κατώτερους του επιπέδου του υπόλοιπους τηλεοπτικούς εργοδότες.

Αν και κάποιος αστέρας του διαμετρήματος του Φουρθιώτη δεν έχει εργοδότες. Έχει απλά άτομα που υπογράφουν τις επιταγές με το όνομά του όσο εκείνος γράφει ιστορία.

Πού όμως θα συνεχίσει να γράφει ιστορία ο Μένιος;

Οχτώ πιθανούς προορισμούς βρήκαμε ψάχνοντας τις ανάγκες της αγοράς για να αξιοποιηθεί το πακέτο ποιότητας και εμπορικότητας που κρατάει ένας Μένιος στις στιβαρές του πλάτες.

Σε όλες θα έχει φυσικά τη θέση παρουσιαστή. 3.000.000 ψυχές τον ακολουθούν πιστά σε κάθε τηλεοπτικό του βήμα. Τι θα μπορούσε να είναι; Πανελίστας απλός;

Οι εκπομπές αυτές προϋπήρχαν αλλά κάποιες από αυτές θα υποχρεωθούν να αλλάξουν όνομα με την έλευση του Μένιου. Ας τις δούμε όμως, σε 8 διαφορετικούς εξομοιωτές εικόνων του μέλλοντος.

Χάπι Day

Aποκαλυπτικά στο Χωριό

Περούκ Ζουκ

Κ-αλόε βέρα Ελλάδα

Περούκες χωρίς σύνορα


Υαλουρονική Κυριακή

Φουρθιόκρεμα


Άδειο Αρβύλα

πηγή: menshouse.gr