Δάκρυσε ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιό του: «Είναι ένας πόνος μεγάλος..»

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και “λύγισε” στον αέρα της εκπομπής του, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο καλεσμένος του, Γιώργος Παρτσαλάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, απάντησε για τις πρώην συζύγους του και τα παιδιά του. Μια φράση του στάθηκε ικανή να συγκινήσει τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδιά του.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κι έκανε τον Γιώργο Λιάγκα.

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη: zappit.gr